Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisebb, 10 év alatti gyerekkel...

Kisebb, 10 év alatti gyerekkel ezt hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés
Ha nyilvános helyen kell pisilnie, kakilnia hogy oldjátok meg? Engeditek, hogy ráüljön és összefogdossa? Vagy emelgetitek? Kisfiam van, de anyukaként nem igazán tudom emelgetni, viszont sok helyen olyan koszos a nyilvános wc, hogy azt sem akarom, hogy ráüljön, összefogdossa. Pisilést megoldaná egyedül, de azt is úgy, hogy sokszor azért hozzáér ő is, meg a ruhája is a wc-hez, ahogy odaáll elé, piszoárt meg nem éri fel. Lehet kicsi probléma, de engem zavar, és érdekel, más hogy oldja meg.
2022. ápr. 3. 17:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%

Emeltük eddig. Mostmár inkább letöröljük fertőtlenítős kendővel az ülőkét. De ha olyan állapotok vannak,inkább emelem.

6 éves lány,19kg. Szóval elég megtartani.

Kaki még soha nem jött rá nyilvános helyen,mióta szobatiszta.

Azt nagyon korán megtanítottam neki,hogy nyilvános wc-ben semmihez sem nyúlhat. Tudja is,be is tartja.

2022. ápr. 3. 20:57
 12/16 anonim ***** válasza:
63%
Eddig hagytam, hadd üljön rá (más lehetőség nem volt, nem bírom el). Idén eldobhato wc uloke es domestos torlokendo lesz. De csak h megnyugtassam es ne undorodjon tole. Ha utanaolvastok, nem elsosorban az uloken vannak a bakteriumok, sot, nem is a raules miatt van fertozesveszely (google segit, olvassatok utana).
2022. ápr. 4. 12:50
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerencsére kakilni sosem kakilt nyilvános helyen, sőt oviban, suliban sem.

A pisiléshez pedig míg kicsi volt tarzottam, mostmàr 7 éves letőrlöm, vagy lefújom fertőtlenítővel, nekem ezek már covid előtt is a táskámban laktak.

2022. ápr. 5. 17:35
 14/16 anonim ***** válasza:

6 éves a kisfiam, szerencsére a pisilés nem szokott gond lenni, nem volt még olyan, hogy emiatt rá kellett volna ültetni, csak nagyon pici korában, akkor még meg bírtam tartani a vécé fölött. Most már simán pisil állva, ha nem éri fel, akkor rááll az én lábamra, úgy már elég magas.

Kakilni nem igazán szokott máshol.

2022. ápr. 6. 07:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Kakiláshoz körbetapétázom WC-papírral (ha nincs, nálam lévő papírzsepivel) az ülőkét és úgy ül rá. Pisilésnél meg hát rászólok, hogy ne tolja oda magát, ellenben célozzon :) És a női vécébe szoktunk menni, tehát a "nem éri fel a piszoárt" nem probléma. És persze mindeközben folyton kakukkolok, hogy inkább ne fogjon meg semmit.
2022. ápr. 6. 11:02
 16/16 anonim ***** válasza:

Èn végigzapétázom papîrral vagy megemelem..

Soha nem ülünk nyilvános wc-re..

Ha nem birom el viszek papírülőkét

2022. ápr. 6. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!