Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisebb, 10 év alatti gyerekkel...

Kisebb, 10 év alatti gyerekkel ezt hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés
Ha nyilvános helyen kell pisilnie, kakilnia hogy oldjátok meg? Engeditek, hogy ráüljön és összefogdossa? Vagy emelgetitek? Kisfiam van, de anyukaként nem igazán tudom emelgetni, viszont sok helyen olyan koszos a nyilvános wc, hogy azt sem akarom, hogy ráüljön, összefogdossa. Pisilést megoldaná egyedül, de azt is úgy, hogy sokszor azért hozzáér ő is, meg a ruhája is a wc-hez, ahogy odaáll elé, piszoárt meg nem éri fel. Lehet kicsi probléma, de engem zavar, és érdekel, más hogy oldja meg.
2022. ápr. 3. 17:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Viszel magaddal törlőkendőt vagy eldobhato wc uloket
2022. ápr. 3. 17:47
 2/16 anonim ***** válasza:
41%
Az ürítési szokásait is figyelembe venném amikor megyünk ide-oda, legyen tiszta kulturált illemhely. A rokkantwc ami megoldás lehet, 1-2 év és ügyesebb lesz. Domestos törlőkendő segíthet, és a papír ülőke, ld.1-es. Esetleg kicsi s-es gumikesztyűt húzz a kezére, bár ha azzal a wc után magához ér akkor semmi értelme.
2022. ápr. 3. 17:58
 3/16 anonim ***** válasza:
13%
Hátizsákban wc szűkítő, semmihez nem érnek hozzá és komfortosabb is nekik. 😊
2022. ápr. 3. 18:23
 4/16 anonim ***** válasza:
27%

"sok helyen olyan koszos a nyilvános wc"

Rosszfelé laktok/jártok. :-)

8 éves fiam és közel 5 éves kislányom van. Kismillió alkalommal mentünk el WC-re (főként a kisfiammal, mert apa vagyok) étteremben, múzeumban, színházban, belvárosi nyilvános WC-ben, strandon stb. Soha föl nem merült, hogy ne tudott volna ráülni, mert piszkos (valóban nem éri fel a kisfiam a piszoárt, tehát rá kell ülnie a WC-re). Kislányommal a feleségem vonaton is volt WC-n (nem IC, nem nemzetközi, hanem szimpla személyvonat), ott se volt gond ebből.

Szóval nálunk ez nem téma, bárhol elmegyünk WC-re.

2022. ápr. 3. 18:27
 5/16 anonim ***** válasza:
37%
Megdöbbentő kommentek 2 és 4...
2022. ápr. 3. 18:49
 6/16 anonim ***** válasza:
11%
5 mi a megdöbbentő? Annyira jók, vagy mi? :-o
2022. ápr. 3. 18:52
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Nedves, antibakteriális törlőkendővel áttörlöm a wc-t, mielőtt ráül.

Mondjuk az én lányom 8 éves, mindig mondom neki hogy próbáljon úgy leülni hogy a lehető legkisebb felületen üljön rá az ülőkére, szerencsére ügyel is erre.

Bár olyan nagyon gázos wckbe be sem megyünk

2022. ápr. 3. 18:57
 8/16 anonim ***** válasza:
33%
Nem, annyira gáz.
2022. ápr. 3. 19:05
 9/16 anonim ***** válasza:
70%

Négyes válasza komolyan megdöbbentő.

Merem remélni, hogy csak kihagyta a, hogy "ja és antibakteriális törlőkendővel letisztítjuk és le is fedjük wc papírral utána" részt.

Én mindig így csinálom. Ellenben rokon gyerek kapott már enélküli wc-zéssel jó kis fertőzést.

2022. ápr. 3. 19:07
 10/16 anonim ***** válasza:
12%
8 még mindig kevés. Megdöbbentő, gáz, tudsz még ilyen szavakat? Látod, sokat érnek!
2022. ápr. 3. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!