Kisebb, 10 év alatti gyerekkel ezt hogy oldjátok meg?
"sok helyen olyan koszos a nyilvános wc"
Rosszfelé laktok/jártok. :-)
8 éves fiam és közel 5 éves kislányom van. Kismillió alkalommal mentünk el WC-re (főként a kisfiammal, mert apa vagyok) étteremben, múzeumban, színházban, belvárosi nyilvános WC-ben, strandon stb. Soha föl nem merült, hogy ne tudott volna ráülni, mert piszkos (valóban nem éri fel a kisfiam a piszoárt, tehát rá kell ülnie a WC-re). Kislányommal a feleségem vonaton is volt WC-n (nem IC, nem nemzetközi, hanem szimpla személyvonat), ott se volt gond ebből.
Szóval nálunk ez nem téma, bárhol elmegyünk WC-re.
Nedves, antibakteriális törlőkendővel áttörlöm a wc-t, mielőtt ráül.
Mondjuk az én lányom 8 éves, mindig mondom neki hogy próbáljon úgy leülni hogy a lehető legkisebb felületen üljön rá az ülőkére, szerencsére ügyel is erre.
Bár olyan nagyon gázos wckbe be sem megyünk
Négyes válasza komolyan megdöbbentő.
Merem remélni, hogy csak kihagyta a, hogy "ja és antibakteriális törlőkendővel letisztítjuk és le is fedjük wc papírral utána" részt.
Én mindig így csinálom. Ellenben rokon gyerek kapott már enélküli wc-zéssel jó kis fertőzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!