Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mióta haza jött az óvodából a...

Mióta haza jött az óvodából a kicsim,azóta rettenetesen büdőset pukizik,néha fájdítja a pocakját. Mitől lehet?.

Figyelt kérdés

Tudom nem vagytok dokik.

De aggódok érte. Hisz 6 hónappal ezelőtt hasmenése volt de nagyon. Még a korházba kaptuk el.

Hívtam a dokim,de szerinte semmi sincs vele.

Igaz jó kedvű, nem Bágyadt,de sűrűn kéri a pelenkát kakira.

Na az meg huu, sem normális, sem folyékony ez a kettő közt ilyen a széklete.

Nem tudom lehet az oviba valami nem esett jól neki, vagy a tegnapi tömény zöldséglevest nem emésztette meg a kis gyomra?. Már nem tudom.

Tipp? Mert én már kifogytam.

Diéta: keksz, tea más nem.

Meg normaflort kapott.

Na meg az ami nekem furcsa, hogy a kis szemei alatt piros.

Elnézést kérek a helyesírásért.

Köszönöm szépen.

2022. márc. 31. 18:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Lehet most nagyon sokan leszóltok e kérdésem miatt.

De sajnos nem tehetek róla hogy a gyerekem miatt aggódok.

Nagyon sok szülő anyuka tojik bele az egészbe (tisztelet a kivételnek!!)

De ne hogy már én kerjek bocsánatot a kérdés miatt.

Csak hogy tudjátok akik negatív kommentet kapok tőletek.

A kisfiam olyan kritikus állapotba volt 6 hónappal ezelőtt hogy azt hittem hogy ő nélküle megyek haza.😭😱

Egy olyan vírus támadta meg a kis szervezetét amiből 3 hét kellet hogy meggyógyuljon.

Éjjel nappal megállás nélkül hányt, ami nagyon kimerítette, már a savat hányta.

Hasmenése szint úgy.

Oly annyira kiszáradt hogy már az orvosok is kétségbe estek hogy mi lesz tovább.

Maga az infúzió sem volt jó.

Folyfon de folyton hányás hasmenese volt.

Lehet nem hiszitek el olyan sokan de megállás nélkül hányt és hasmenés.

Egy korty víz is kijött belőle.

Félül és alul.

9-es. Igen túl parázó anyuka vagyok.

De te is ilyen lettél volna. De nem kívánóm senkinek sem azt amin át mentünk a férjemmel és a kisfiammal.

2022. márc. 31. 20:45
 12/14 anonim ***** válasza:
82%
Oké, volt egy durva hányós hasmenéses betegsége, van ilyen, van pár ismerősöm aki átesett ilyenen, pl. a rotán. De attól még egy nagyon banális tünet a hasmenés és gyakran előfordul. És ha minden babfőzelék és puki miatt ekkora hisztit csapsz az nem nekünk lesz rossz, hanem neked (nekünk maximum vicces).
2022. márc. 31. 21:31
 13/14 anonim ***** válasza:
78%
Miwrt nem ehet babfőzeléket?
2022. márc. 31. 22:54
 14/14 anonim ***** válasza:

Képzeld, az én gyermekem is volt vészes hányással, hasmenéssel kórházban,kiszáradással.

De azt is elárulom neked, hogy nem csak az csoda, hogy egyáltalán, megszülethetett hanem, hogy él és egészséges.

Ettől függetlenül nem vagyok túl parázó, helyette használom az eszem, és nem esek kétségbe ha a gyerek rosszat fingik.

Azzal, hogy ennyire agyon félted, senkinek sem teszel jót,de leginkább a gyereknek.

Gondolkozz, mert párszor megcsinálsz ilyet, és az orvos nem fog komolyan venni amikor kell.

2022. ápr. 1. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!