Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ovis gyereket elengedtek...

Ovis gyereket elengedtek Balatonra nagyszülőkkel?

Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 13:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%

Ne forgasd ki, nem azt írtam, hogy ti vagytok a szarok, hanem azt, hogy mindkét félen múlik.

Így hogy nem tudsz értelmezni persze hogy kellemetlen vagyok.

Milyen ítélkezés? Olyasmit látsz bele az írásomba ami ott sincs. Te kis sündisznó! ☺️😉

2022. márc. 31. 16:10
 22/31 anonim ***** válasza:
78%
21. Oksika. Szia!
2022. márc. 31. 16:15
 23/31 anonim ***** válasza:
51%
Miattad nem lesz annak a gyereknek egyetlen szép gyerekkori élménye sem.. Gratulálok..
2022. márc. 31. 17:07
 24/31 anonim ***** válasza:
Én elengedném, bármelyik nagyszülőpárral mindkét gyereket, 3 és nemsoká 7 évesek. Anyumékkal nemrég voltak is wellneselni 2 napot. De nálunk jó a kapcsolat, sokat találkoznak, mindkét oldalon szeretnek unokázni a nagyszülők, tudnak rájuk vigyázni. És fiatalok, 55-60 közöttiek mind a 4-en.
2022. márc. 31. 17:29
 25/31 anonim ***** válasza:
40%
Te ismered a nagyszülőket. Én már azért sem engedném, mert megpróbálnak belezsarolni a helyzetbe. Ha én azt mondom az anyjaként, hogy nem, az nemet jelent, és ha megpróbál érzelmileg zsarolni vagy manipulálni, akkor bizony nemhogy a Balcsira, de a szomszéd szobába nem engedem el el a gyereket. Ennyi.
2022. márc. 31. 20:35
 26/31 anonim ***** válasza:
Engedem el vele*
2022. márc. 31. 20:35
 27/31 anonim ***** válasza:
32%
Fu de szánalmas vagy utolsó... Ne csodálkozz se te, se a kérdező, ha a gyerek nagykorában utálni fog emiatt.
2022. márc. 31. 21:21
 28/31 anonim ***** válasza:
27%
Nevezz szánalmasnak nyugodtan, de mégis, mióta vitaképes eszköz az érzelmi zsarolás egy ilyen kérdésben? Vagy bármilyenben? Egyébként pedig példaként: én édesanyámmal nem engedném el az ovis gyerekemet, mert nincs olyan formában, hogy fusson/menjen a gyerek után, nem tudna bemenni vele a vízbe és nem tudna rá vigyázni. Ezt tudom, látom, tapasztalom. És itt nem érdekel, hogy nagymama szomorú lesz (mert ő meg úgy ítéli, hogy csak ellennének), meg hogy a 6 éves földhözverimagát: én anyaként, felnőttként úgy ítélem meg, hogy vízparta nem viheti biztonsággal az úszni nem tudó gyereket. Ebben szerintem nincs semmi elítélendő. Anyósomékban jobban megbízom ilyen szempontból, de ha mindenáron megpróbálnák kicsikarni belőlem, az is ellenérzéseket szülne bennem. Megkérdezni meg lehet, beszélni lehet róla, de ha nem képesek elfogadni azt, hogy nemet mondok, vagy hogy más alternatívát keresek (pl. menjünk együtt), akkor annál kevésbé fogok nyitott lenni ezekre az ötletekre. Ha a kérdező bármi miatt nem bízik meg a nagyszülőkben, akkor nem kell elengednie velük egyedül. És ettől nem lesz sem rossz szülő, sem rossz gyermeke szüleinek. Mehetnek máshova is, mehetnek nagycsaládilag is. Ilyen nincs, hogy nagymama zsarolással átviszi az akaratát bármilyen, a gyereket érintő kérdésben.
2022. márc. 31. 22:26
 29/31 anonim ***** válasza:
64%

De azt ugye tudod hogy vannak a Balatonak sekélyebb partszakaszai kimondottan gyerekeknek ahol olyan sekély víz part közelébe vagy közvetlen parton hogy max bokáig ér víz .karuszo uszogumi alap felszerelés.

De te döntésed el engeded e nagyszülőkkel balatonra.

2022. ápr. 1. 06:07
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy elengedném, a nagyszülők teljesen megbízhatók, inkább túlféltik a gyereket, a vízben is vigyáznának rá, az nem számít h a gyerek nem tud úszni, ha figyelnek rá, a kis vízben pancsolhat, a mélyvízbe nem hajítják bele nálatok sem gondolom...

Kérdező miért gondolod h nálad a nagyszülők nem figyelnének a gyerekre? Előfordult már ilyen esetleg?

2022. ápr. 2. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!