Ovis gyereket elengedtek Balatonra nagyszülőkkel?
A saját szüleimmel igen a férjem szüleivel nem. Sajnos az elmúlt időben több alkalommal is bebizonyították, hogy nem elég felelősségteljesek és nem tudnak vigyázni a gyerekre. Jó a kapcsolatom velük, de nem hagyom náluk a gyerekem hosszabb időre max 1-2 órára ha olyan dolgot kell intéznem ahova nem tudom magammal vinni. Ha nem akarod ne engedd el! Állj ki magadért a te gyereked!
Üdv egy 3 éves fiú anyukája
Most 7,5 és 5 évesek a gyerekeim és 3 éves koruktól minden évben 1 hétre elviszik a szüleim őket a balcsira. (67 és 65 évesek)
Felelősségteljes,jó formában lévő felnőttek és a gyerekek szófogadóak, megbízhatóak. Nem aggódunk miattuk.
Biztos hogy nem, esetleg valamelyik hétvégén lemennénk hozzájuk a gyerekkel.
Anyám egyedül még az utcára sem viheti ki a gyerekemet, anyósnál ott is aludhatna akár, de ő meg nem tud úszni.
Nem….
Bár anyummal igen, de ő megbízható, ő csak térdig menne be vele és nem hagyná magára még a mosdóban sem.. Anyósom pl simán engedné, hogy egyedül menjen be és majd a partról figyeli..
Viszont a te sztoridra abszolút nem a válasz. Ha már eleve nincs biztonság érzet, akkor felejtős a kérdés. Lehet hogy 100000 alkalomból 1x van baleset, de én nem akartam sose az 1be tartozni..
Anyáékkal simán, tavaly mar volt velük 2 napot.
Anya idén lesz 50 (nevelőapam is) fiam hétfőn lesz 4 éves.
Fürödtek is, nem is keveset.
Anyóssal az udvarra nem engedném ki, meg akkor sem, ha rálatok az ablakból. Hal isten nem is érez kesztetést ilyenekre, 3 éve annyit nem kerdezett, él-e még a gyerek.
Először is, legyél rugalmasabb. Ha hiszed ha nem, teged is felneveltek, gondolom vizben is voltál velük, és még mindig élsz.
Nem kell azt a gyereket burokba nevelni, masi is tud ra vigyázni, nem csak te.
Viszont ha a nagyszülő sem érti meg a te nézőpontod, az sem épp a legjobb szitu. Erőszakkal nem kellene ezt elérni.
5. Én sem érzek zsigeri utálatot, de ha a te gyereked az anyósod még nem látta volna, mert nem kíváncsi rá szerintem te sem engednéd :D nekem fáj a legjobban, hogy nincs jófej anyósom. Nyilván ő vinni sem akarja.
Kérdező, állj a sarkadra. Ő a te gyereked, ha nem akarod engedni, annak oka van és kapja be mindenki aki ezt nem fogadja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!