Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire gáz? Lelkiismeret...

Mennyire gáz? Lelkiismeret furdalásom van.

Figyelt kérdés
A lányom lassan 25hónapos.2hete bölcsibe jár,hogy mire megyek dolgozni beszokhasson.én most szabimat töltöm,egy hónap múlva állok munkába.Lelkiismeret furdalásom van,hogy itthon vagyok,Őt meg beadtam,ahelyett,hogy itthon élveznénk egymás társaságát amíg lehet...:-(
2010. szept. 13. 12:11
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
élvezd ki a szabit!!!!! Vagy nem szívtál eleget az elmúlt 25 hónapban?;):)))
2010. szept. 13. 12:16
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Jól érzi Ő magát a bölcsiben, Te meg pihenj, mert amúgy meg melóban robbannál. Neked is rá kell készülni :)
2010. szept. 13. 12:19
 3/9 anonim ***** válasza:
82%

Ez így van rendjén,sőt praktikusabb,ha az első hetekben bármikor,könnyebben "mozgosítható" vagy,ha valami nem oké.

A szülőket általában jobban megviseli ez a helyzet (a bölcsi-,vagy ovikezdés) mint a gyerkőcöt,ne nyugtalankodj,még nagyon sokat lehettek együtt!

2010. szept. 13. 12:38
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

Élvezd ki, végre van egy kis időd magadra!!! :) Menj el moziba, vásárolgatni, vegyél új rucikat magadnak a munkakezdésre, olvass, stb, stb...

Pár óra szabadidőtől már nehogy lelkiismeretfurdalásod legyen! A kislányod meg jót játszik a többi manóval ezalatt!

2010. szept. 13. 12:42
 5/9 anonim ***** válasza:
60%
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod.Élvezd ki,törődj végre magaddal,a pároddal is,menj jora balra,vásárolni,olvass,tedd rendbe a lakást.Jó a picinek is hogy társaságban van,és igen, a pici is megtudja ám unni ugyanazt a rutint mindennap anyával 2-3 éven keresztül!És abban is igaza volt az egyik válaszolónak,hogy ha gond lenne a beszoktatással ott tudsz teremni nála pár perc alatt.
2010. szept. 13. 12:44
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
na mi a fene volt olyan rossz abban amit mondtam, hogy így le kellett pontozni? első
2010. szept. 13. 14:25
 7/9 anonim ***** válasza:
16%
nyah akkor én is lepontoztam szépen mindenkit. szevasztok, legyetek boldogok.
2010. szept. 13. 14:26
 8/9 A kérdező kommentje:

bocsánat...én mindenkinek zöldet nyomtam!nem tudom ki jár ide szórakozni...:-(((

köszönöm mindenkinek a hasznos választ!

2010. szept. 13. 14:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Miután láttam, hogy szegény elsőt (aki mellesleg tök ari választ adott) lepontozták, nyomtam Neki egy zöldet, aztán mikor láttam, hogy akkor most mindenkit lepontozott a 2 utolsó válaszát meg lehúztam. Hát csak nem gondolod, hogy a válaszolók pontoznak le, akik egy véleményen vannak Veled????!!! Gyönyörű vagy! Második voltam
2010. szept. 13. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!