Miert pisil be meg mindig a bolcsiben?
Mar fel eve jar bolcsibe a kislanyom, amugy most 3 eves. Hiaba szobatiszta itthon mar tobb mint fel eve sot nem csak itthon hanem mindenhol nyilvan. Szol, visszatartja miv elerunk a wcre es ott pisil, sima ügy. Mamanal is megy neki, akkoris ha nem vagyok ott.
Bolcsibe imad jarni, konkretan hetvegen veszekszik velem, h miert nem mehet hetvegen is… soha egy konnycseppet nem ejtett a bolcsiben. Es megis… amiota csak bolcsis, bepisil ott. Kerdeztem miert azt mondja nem mer szolni. A gondozok is azt mondja nem nagyon kommunikal veluk. Ha kerdezik 1 szavas valaszolat ad de ennyi. A gyerekekkel sokat dumal.
Azt mondtak h hamar elmulik majd ez a dllog de fel eve tart, nemsokra ovi es aggodom h ott mi lesz. Es nem ertem miert van ez:(
Volt olyan gyerekem a bölcsiben, nem is egy, aki az ott töltött 1 évben ha 5x hozzánk szólt, de ahogy kiment anyához mint az áradat öntötte az infókat.
Vannak ilyen gyerekek.
A nevelők nem küldik,vagy kérdezik?
Reggeli előtt kézmosás ilyenkor én a szobatisztáknak mondom, ha kell pisiljen, majd amikor tisztázom a pelusosokat ismét, és így megy egész nap kb 1-1.5 óránként,egyedül uzsi után nem kérdezgetem csak ha nem akart pisilni mondjuk ébredés után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!