Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miert pisil be meg mindig a...

Miert pisil be meg mindig a bolcsiben?

Figyelt kérdés

Mar fel eve jar bolcsibe a kislanyom, amugy most 3 eves. Hiaba szobatiszta itthon mar tobb mint fel eve sot nem csak itthon hanem mindenhol nyilvan. Szol, visszatartja miv elerunk a wcre es ott pisil, sima ügy. Mamanal is megy neki, akkoris ha nem vagyok ott.

Bolcsibe imad jarni, konkretan hetvegen veszekszik velem, h miert nem mehet hetvegen is… soha egy konnycseppet nem ejtett a bolcsiben. Es megis… amiota csak bolcsis, bepisil ott. Kerdeztem miert azt mondja nem mer szolni. A gondozok is azt mondja nem nagyon kommunikal veluk. Ha kerdezik 1 szavas valaszolat ad de ennyi. A gyerekekkel sokat dumal.

Azt mondtak h hamar elmulik majd ez a dllog de fel eve tart, nemsokra ovi es aggodom h ott mi lesz. Es nem ertem miert van ez:(

2022. márc. 1. 20:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan gyerekem a bölcsiben, nem is egy, aki az ott töltött 1 évben ha 5x hozzánk szólt, de ahogy kiment anyához mint az áradat öntötte az infókat.

Vannak ilyen gyerekek.

A nevelők nem küldik,vagy kérdezik?

Reggeli előtt kézmosás ilyenkor én a szobatisztáknak mondom, ha kell pisiljen, majd amikor tisztázom a pelusosokat ismét, és így megy egész nap kb 1-1.5 óránként,egyedül uzsi után nem kérdezgetem csak ha nem akart pisilni mondjuk ébredés után.

2022. márc. 1. 20:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Hat tobbnyire amugy mukodik h kerdezik 1-1,5 orankent h kell e neki es ha mondja h igen akkor mennek es pisil. De h nem kerdezik meg mert mondjuk sok a gyerek aznap es zsufolt a nap akkor inkabb bepisil monthogy szoljon nekik. Es engem ez aggaszt. H nem mer szolni:(
2022. márc. 1. 20:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Kisfiam dettó. 3 éves, 1 éve jár bölcsibe, eleve 2 évesen szobatiszta volt (kivéve alvásnál, most már full szobatiszta), és mégis nagyon nehezen indult. Ott nem mert-mer szólni,az elején napközben is bepisilt, most 1 év után már "csak" alvás közben, így is heti 1x kb. Egyébként 2 óránként küldik pisilni a szobatisztákat, amúgy egyáltalán nem szól nekik, két kezemen tudom megszámolni, hányszor szólalt meg bölcsiben, nem kommunikál :D itthon meg folyamat beszél és önállóan jár wcre. 🤷🏼‍♀️
2022. márc. 1. 22:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!