Hogyan használjam kislányomnál a fülhőmérőt, hogy az pontos hőt mérjen?
Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 08:17
1/4 anonim válasza:
Nincs hozzá használati utasitás? Ugyanis abban le van irva.
2/4 anonim válasza:
3x mérj minden alakalommal,próbáld eltalálni a pont a lyukat,és a legmagasabb érték az érvényes!Pontos adatot nem fogsz igy megtudni,szerintem ez főleg arra jó ha éjszaka,vagy valamikor nem akarod levetkőztetni az egész gyereket egy lázmérés miatt,hanem elég csak hogy kb.tudd mi a helyzet.Ha pontos eredményt akartam mindig popsiban mértem,a fülhőmérőt inkább akkor használtam amikor nem tudtam mi a helyzet,alvás közben pl.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm második válaszoló! Én is inkább éjszakára gondoltam használni. Nappal popsiban mérem, sőt már próbálkoztam hónaaljban, de az még most macerásabb, mert egyfolytában ki szeretné venni, 21 hónapos.
2010. szept. 12. 21:23
4/4 anonim válasza:
Hát ezt elég nehéz leírni. Szóval megfogod a kislányod fülének a felső "csücskét" és egy picit előre "hajtod", belerakod a lázmérőt és utána "meghúzod" egy picit a fülecskéjét felfelé, hogy jól illeszkedjen a lázmérő. Úgy kell, hogy benne legyen, hogy mellette ne legyen hely, megnyomod a gombot és amikor sípol kész a mérés. Remélem érthetően fogalmaztam, ha kérdésed van írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!