Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy bébiszitter mit csinál...

Egy bébiszitter mit csinál 8-14ig a két éves múlt gyerekkel az evésen ételkészítésen felül, miket játszik vele? Egész nap elvárás hogy játszon vele vagy néha hagyja hogy a gyerek magától játszon?

Figyelt kérdés
Hogy tesz egy bébiszitter ilyen időintervallumban?
2022. febr. 23. 23:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én igyekszem minél többet pofázni neki. Nem vagyok ugyan hivatalos szitter, csak egy barát, aki néha kölcsönkapja a gyereket, viszont külföldön élek, a gyerek apja magyar volt, csak a gyerek fél éves korában meghalt, úgyhogy én vagyok az egyetlen magyar kontakt a környéken. Az anya is úgy van vele, hogy hadd tanuljon magyarul a gyerek tőlem, az semmiképp nem árt neki, legalább a rokonság otthoni részével is tud majd kommunikálni.

(Jelentem, eredményes vagyok, az anyja múltkor azzal hívott fel, hogy mi a franc az a tejberizs, mert a gyerek azt kér vacsorára.)

2022. febr. 24. 00:23
 12/13 anonim ***** válasza:
38%

Igazabol akar a hazimunkaba is befoghatod alap szinten.

Pl mosogatas szigoruan muanyag tanyert kanalt ilyeneket. En egy nagyobb zacskot vagtam ki es huztam ra mellenynek h ne legyen csuromvizes 🥰 imadta!

Annyit beszelsz amennyi jol esik.

Nekik volt az a regi vetitogep azt nagyon szerette. Meg a kepes konyveket.

Mentunk setalni katszozni ha jo az ido. Bar esoben is mentunk pocsolyat ugrani 😁 igaz utana mindig ruhat kellett valtani mert vizes lett az esoruha alatt is !

2022. febr. 24. 05:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

A babysitter nem csak amiatt van, hogy egész nap szórakoztassa a gyereket.

Felügyelni kell, ebben benne van az is, hogy hagyod egyedül játszani.

Oviban is van szabadjáték.

Szóval gyerekigény függő is

2022. febr. 24. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!