Mit csináljak ilyenkor? Felhívjam a szülőket? (Bébiszitterkedés)
Figyelt kérdés
Egy 3 éves gyerekre vigyázok és folyamatosan “csokipuddit” kér. Én mondtam neki, hogy ilyen étel nem létezik, de még mindig kéri. Mit csináljak? Kezd idegesíteni.#bébiszitter #problémás kicsi
2022. jan. 20. 12:47
1/20 anonim válasza:
Remélem, ez csak troll kérdés...
2/20 anonim válasza:
Nyilván csokipudingra gondol.
Te ismered a szülőket, a családot. Ha tudod hogy megengedett náluk az édesség akkor adj neki egyet étkezés után, ha pedig nem szabad akkor magyarázd el a gyereknek. Esetleg keress egészségesebb alternatívát
3/20 anonim válasza:
Hagyd ott ezt a munkát, nem való neked.
4/20 anonim válasza:
Játszátok el hogy csoki pudingot esztek. Azért ezt könnyű kitalalni. Tudod mi volt nehéz? Mikor öcsém szólt hogy kell a töpci, aztán kiderült a töpci cipőt jelent XD
5/20 anonim válasza:
Töpci = cipő? :D
Hát én lehet betoltam volna az arcába egy kis töpörtyűt, és elégedetten nyugtáztam volna, hogy milyen vagány kisgyerek 😂
6/20 anonim válasza:
tetszik a topci :D amugy kerdezo, ha nem ismered a gyerekek nyelvezetet, akkor felhivhatod a szuloket, nincs ebben semmi
7/20 anonim válasza:
Sziasztok..
Nálunk a kics volt a csoki és a
másli a szalámi .. jó mi a szülei vagyunk de érdekes volt és olyan édes 😊
8/20 anonim válasza:
Hát, aki meg mondja, mi a zirzurka, a gyanatkapu meg a deszkaszipogó, kívánhat egyet :D
10/20 anonim válasza:
nem talált, 8, gitár :D
A gyanatkapu a gyalogkakukk, a deszkaszipogó meg Chuck Norris (Texasi kopó) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!