Baj, hogy én nem oktatom a 3 évesemet?
3 éves gyerekem van, sok kisgyerekes ismerősőm ebből kifolyólag, hasonló korú gyerekkkel. Sokszor látom, hogy teszik ki a képeket, ilyen olyan kézműveskedés, meg betűk tanulása, formák tanulása meg mit tudom én.
Én semmit se csinálok a gyerekkel ilyet, egyszerűen eszembe se jut meg nem is vagyok nagyon ilyen szötymörögjünk a kisasztalnál típus, de most így belém hasított, hogy én nem foglalkozok vele és milyen anya vagyok :(
Bölcsibe jár amúgy.
Szokott gyurmázni itthon, maga is illetve az apjával is.
Rajzolni is szokott, maga főleg, vagyis úgy hogy ott vagyok vele de rajzol színez ő.
Olvasni szoktunk mesét, játszóterezni, sétálni, kutyázni, segít a házimunkában, trambulinozunk, kertészkedünk, mesét nézünk.
Ja illetve az Agymenők kártyacsomaggal szoktunk pl játszani, én kérdezek, ő válaszol.
Meg vannak ilyen Bogyó és Babóca nagy játékos könyv abból a feladványokat.
Egyik lányommal sem csináltam ilyesmit. Kiszórakozták magukat a bölcsiben, oviban, mire hazaértünk túl sok mindenre nem volt idő, akkor elvoltak magukban. Hétvégén meg inkább a szabadban voltunk vagy társasoztunk meg szintén elvoltak magukban.
Most iskolásak és szerencsére gyönyörűen lefoglalják magukat, nem kell, hogy állandóan szórakoztassam őket :)
Mielőtt jönnek a károgók,nagyon jó a kapcsolatom velük, nagyon szeretjük egymást!
Na, az ilyen kérdések utan nem csodalkozom, hogy sokan azért adják a bölcsibe a gyereket, mert anyuka úgy gondolja, hogy "kevés a gyereknek".
Nyilván az, ha teljesen egysíkúan foglalkozik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!