Inkább kevesebb, de drágább játéka van gyerekednek vagy több, olcsóbb?
Nyilván van átmenet, fejtsétek ki. :)
Nálunk kevés játék van, de azok drágák. 2 éves a lányom. Volt nálunk vendégségbe a játszótérről egy anyuka a kislánnyal és mondta, hogy nekik nincs pénzük ilyen drága játékokra. Amikor mi voltunk náluk, akkor meg ömledezett a sok gagyi Pepcos, műanyag vicek vacak játék, tele volt téve egy rakat műanyag láda a holmival.
Ilyen is, olyan is van.
Ünnepekre mi a férjemmel mindig egy nagyobb, drágább ajándékot veszünk nekik, a hétköznapokban meg a család pedig inkább az olcsóbbakat.
De nálunk sosem az ár a mérvadó. Hiába veszem meg a gyereknek az 50 ezres Fisher pricet ha ő a 300 forintos pepcosért könyörög :D
Azt kapják amit szeretnének ;).
Vegyes
Én kevesebb jobbat akrtam
De a gyerekek imadják a sok olcsó sz.rt..
Úgyh van minden..
Már nagyobbak, de azért emlékszem, hogy volt.
Jól kitaláltuk, és szerintem elvnek jó is volt, hogy majd nem fogja őket elönteni a sok kacat, inkább minőségi, természetes anyagú játékaik lesznek. Csak abba nem gondoltunk bele, hogy a rokonság ezt nem így gondolja, így minden szülinapra, névnapra, karácsonyra és húsvétra elárasztották őket mindenféle műanyag vacakkal. És nem, nem olyan egyszerü megmondani, hogy ne tegyék, ha a kis pénzükből vették szeretetből (elvileg).
Úgyhogy így jártunk. Talán minket is megszólt emiatt az, aki nálunk járt fene tudja. Mondjuk én csak normális embereket engedtem be az ajtón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!