Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Inkább kevesebb, de drágább...

Inkább kevesebb, de drágább játéka van gyerekednek vagy több, olcsóbb?

Figyelt kérdés

Nyilván van átmenet, fejtsétek ki. :)

Nálunk kevés játék van, de azok drágák. 2 éves a lányom. Volt nálunk vendégségbe a játszótérről egy anyuka a kislánnyal és mondta, hogy nekik nincs pénzük ilyen drága játékokra. Amikor mi voltunk náluk, akkor meg ömledezett a sok gagyi Pepcos, műanyag vicek vacak játék, tele volt téve egy rakat műanyag láda a holmival.

2022. febr. 19. 15:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen is, olyan is van.

Ünnepekre mi a férjemmel mindig egy nagyobb, drágább ajándékot veszünk nekik, a hétköznapokban meg a család pedig inkább az olcsóbbakat.

De nálunk sosem az ár a mérvadó. Hiába veszem meg a gyereknek az 50 ezres Fisher pricet ha ő a 300 forintos pepcosért könyörög :D

Azt kapják amit szeretnének ;).

2022. febr. 19. 16:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Vegyes

Én kevesebb jobbat akrtam

De a gyerekek imadják a sok olcsó sz.rt..

Úgyh van minden..

2022. febr. 19. 17:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Már nagyobbak, de azért emlékszem, hogy volt.

Jól kitaláltuk, és szerintem elvnek jó is volt, hogy majd nem fogja őket elönteni a sok kacat, inkább minőségi, természetes anyagú játékaik lesznek. Csak abba nem gondoltunk bele, hogy a rokonság ezt nem így gondolja, így minden szülinapra, névnapra, karácsonyra és húsvétra elárasztották őket mindenféle műanyag vacakkal. És nem, nem olyan egyszerü megmondani, hogy ne tegyék, ha a kis pénzükből vették szeretetből (elvileg).

Úgyhogy így jártunk. Talán minket is megszólt emiatt az, aki nálunk járt fene tudja. Mondjuk én csak normális embereket engedtem be az ajtón.

2022. febr. 19. 19:12
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kevés és olcsó. Már csak olyanokat veszek, amivel nagy valószínűséggel sokat játszik, és azt próbálom minél olcsóbban megvenni, de nézem a strapabírását is. (Pl kínaiban olyan kisautót vettem fillérekért, ami jobban tart mint az ajándékba kapott többezer forintos.)
2022. febr. 19. 20:25
 15/15 anonim ***** válasza:
41%
A legfontosabb, hogy értelmes, lehetőleg fejlesztő játék legyen vagy építőkocka, babakonyha stb. Nálunk nincs olyan játék, ami újonnan került hozzánk. Használt mind. Minimáis pénzért vettük őket vagy ingyen elhozható volt. Esetleg rokonoktól, barátoktól használtam kaptuk. Szóval szerintem ez a lényeg. Rengeteg könyvünk van 200+ darab. A fele 2 éves korig szól. Azok a legfőbb darabok a szobában. Néha a legjobb játék a nagy kartondoboz, amibe bele lehet ülni és ki lehet festeni az egészet zsírkrétával 😄
2022. febr. 20. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!