Tényleg baj ha nem viszem ringató foglalkozásra meg jatszora a gyerekem?
22. Szerintem sokan egyedül is undorítóan tudnak viselkedni, de tény hogy sokakból a csorda szellem előhozza a prosztó viselkedést, mégha normálisak is szólóban.😅
Ilyen újhullámos fittyf@szokra (mint a ringató, zenebölcsi/ovi, babaúszás, etc) én se viszem. Ismerem a gyerekemet és tudom hogy ha valaki akkor ő aztán ezeket biztos nem igényli. Játszóra járunk -társasházban lakunk- szokott más gyerekekkel játszani ha ott vannak de magában is nagyon jól el van. A szülőknek én köszönni szoktam, ill. ha valaki kifejezetten megszólít akkor illemből beszélgetünk pár mondatot aztán odébbállok. Ezt a small talkot én még a fodrásznál/ kozmetikusnál se szeretem. 😆😁 időbe telt leszoktatni őket róla.
24. Én egy tizenezres dunántúli kisvárosban élek (Bpről költöztem ide), ahol totál úgy viselkednek mint a 300 fős faluban. Az emberek 95% beszélget(ni próbál) orvosnál, védőnőnél, játszón, még a vasútállomáson, buszmegállóban is. Gondolhatod mi van a családos programokon. 😃
Gondolom te pesti vagy, na ott hozzám se szólt a kutya se. De ugye Pesten kívül ott az ország többi 99%. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!