Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek ha van kert, kell...

Szerintetek ha van kert, kell hogy legyen benne hinta is?

Figyelt kérdés
1,5 eves lanyom van. Nem egy nagy hintazo de ha masik gyerek is hintazik O is akar. 10 percre van tolunk a jatszoter alig jarnak oda szinte mindig csak mi vagyunk ha jon is valaki altalaban az plusz egy gyerek es ket hinta van (a beulos fajta). Szerintetek van ertelme hogy legyen a kertunkben is? A fabol keszultek eleg dragak a femvazasok meg gagyinak tunnek (nem tul stabilnak de lehet hogy tevedek). Sok kertben latok szep csuszdasokat tenyleg jol neznek ki de irrealisan soknak erzek tobb szazezret kiadni mert nem orokke fogja hasznalni. Elso gyerek ezert vagyok bizonytalan ebben hogy "illik"-e ha mar van kertunk cimszo alatt. Nem tervezek tobbet egyke marad. Homokozoja van egyebkent meg egy kis muanyag csuszdaja bar az inkabb a komolytalan kategoria szerencsere ajandekba kaptuk. (Nem csuszik tul rovid stb)
2022. febr. 16. 19:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
10 hehe igaz mindenhol latom azt is de az mar olyan szinten rusnya hogy nem vagyok hajlando nezni a kertben. Viszont a hinta+csuszda nezhet ki jol es a hozzaszolasok alapjan ertelme is van. Ez meggondolando igy.
2022. febr. 16. 21:49
 12/17 anonim ***** válasza:
72%

Nővéreméknek fém hinta van az udvaron (természetesen a trambulin tőszomszédságában 😆) Abszolút nem instabil, én is kipróbáltam simán elbírt, ha a fára sokallod a pénzt akkor helyette ezt jó szívvel tudom ajánlani.

2022. febr. 16. 21:56
 13/17 A kérdező kommentje:
12 koszi epp a femekkel szemezek 😅 betonozva van noveredeknel?
2022. febr. 16. 22:14
 14/17 anonim ***** válasza:
77%
mi az előző házunknál ezt megoldottuk 2 kampóval a terasz tető fa gerendájába, arra akasztottuk a hintát. Most erre nincs lehetőség, viszont az udvarra se nagyon tudnánk hova, hogy azért árnyékba is legyen, főleg nyáron.. de mire tartósan jó idő lesz, kitalálok valamit, mert amúgy imádnak hintázni a lányok.
2022. febr. 16. 23:06
 15/17 anonim ***** válasza:
13. Nincs betonozva.
2022. febr. 17. 08:41
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk volt gyerekkorunkban. Fém. Nem volt vele gond, de nagyon laza a talaj nálunk, így le lett betonozva. 30 vagyok, még megvan, lassan időszerű lesz az én lányomnak is.
2022. febr. 17. 10:39
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Kb 6 hónap múlva fog jobban bindulni ez nála. Sok előnye van az otthoni játszónak is. Például ha kicsit nagyobb, akkor kiengedheted játszani. Amik nálunk mindig kedvencek voltak a kertben: homokozó rengeteg játékkal, csúszda, hinta, mászóka, kisház, gyerek medence, kinti jármüvek (kismotor kb 1,5 éves kortól, futónicikli kb 2-2,5 éves kortól, bobby car kb 1 éves kortól, Nagy járművek kb 3 éves kortól, Bicikli kb 4 éves kortól), labdák, kicsi focikapu. Most még az az időszaka van, amikor nem akar egyedül játszani. Kb 2 évesen jön ez el. Szóval nagyon fogja szeretni.
2022. febr. 17. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!