Van itt olyan akinek sosem sírt a gyereke ?
A 4 éves kisfiam még SOHASEM sírt. akkor sem amikor megszületett és utana sem.
Ez normális?
Persze lehet oka ennek neurológiai , de ha a kérdező 4 éves gyermekének ezen kívül semmi problémája, ne akarjunk már belemagyarázni vmi betegséget...
Lepontozhatjátok a válaszomat (4-es voltam) attól még nem fog a gyerekem sírni..
25 vagyok.
Baba koromban sose sírtam. Ha ehes voltam hangosan "motyogtam" de nem sírtam, az oltast is végig nevettem. Jelentem jól vagyok😅
Ezt azért nehezen tudom elképzelni. Mivel a csecsemő nem tud beszélni, az egyetlen kommunikációs eszköze a sírás. Tehát ha éhes, ha fázik, ha tele van a pelus, stb sírni fog, mert csak így tudja felhívni a figyelmet magára.
Tehát definiáljuk már, hogy mi a sírás. Ordít, vagy halkan nyekereg?
Amúgy meg ha megszületik, és nem sír, az elég nagy baj. A gyermeknek születésekor sírnia kell, mert ez a természetes. Ha nem teszi, akkor oxigénhiányos állapotba került. A bátyám nem sírt, felpofozták, és örültek, hogy elkezdett sírni.
Szóval ha soha nem sírt a gyereked, akkor valószínűleg súlyosan fogyatékos, de akkor ennek más jelei is lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!