Utolsó vagyok, egyébként nagyon társasági ember lettem felnőtt koromra.
2022. febr. 2. 13:06
22/33 anonim válasza:
Az èn gyerekem most ilyen korszakàban van. Eddig szerett màs gyerekkel jàtszani, pàr hónapja nem. Remèlem kinövi. 7 èves, iskolàba nem jàr.
2022. febr. 2. 13:38
23/33 anonim válasza:
Hát az én lányom is kicsit megszeppen, ha vannak más gyerekek is a játszótéren, de ő még csak 1,5 éves, szóval nála azt hiszem ez még természetes és normális :D
Visszagondolva én sem szerettem annyira az idegen gyerekeket a játszótéren, de amikor a saját pajtásaim is ott voltak, akkor ez annyira nem zavart. Felnőttként "normális" lettem, szóval én úgy gondolom, hogy az ilyesminek nem feltétlenül van jelentősége a későbbi évekre nézve.
2022. febr. 2. 13:46
24/33 anonim válasza:
Nem fura.A fiam ilyen volt a lányom meg imádja a gyereket!Mi a franc lenne ebbe fura?Felnőtteknél sem egyformán barátkozók az emberek.
2022. febr. 2. 13:49
25/33 anonim válasza:
Én sem mentem játszani ha voltak mások is és én egyedül voltam. Ha volt velem barát akkor igen.
Nem lettem bolond, sem teljesen antiszoc, persze nem szeretem a nagy társas nyüzsiket de mindenhol feltalálom magam, könnyen barátkozom.
2022. febr. 2. 15:01
26/33 anonim válasza:
Én sem szerettem bemenni, ha más is ott volt.
Ez introvertáltság, ránk is szüksége van a világnak, nincs ezzel gond :).
2022. febr. 2. 15:20
27/33 anonim válasza:
3-4 éves kor alatt alapból nem egymással játszanak a gyerekek, hanem csak egymás mellett.
Szóval a társaság semmi pluszt nem ad, de zavaró már lehet.
2022. febr. 2. 15:38
28/33 anonim válasza:
Utolso hogy írhatsz ekkora baromsagot?!Látszik,hogy nincs gyereked!🤦
2022. febr. 2. 16:08
29/33 anonim válasza:
Amit a 27es ír én ia hallottam többször, még óvónőtől is. Mondjuk nekem a kicsi 2 éves korától gyönyörűen felfogta a szerepjátékok lényegét, amit a nővére talált ki, és részt vett benne, de játszótéren ő sem kooperál idegen gyerekkel. Ami nem jelenti, hogy zavarja más, de eljátszanak egymás mellett. Ovis gyerekem meg simán hajót csinál a mászókából vagy sütit süt a 2 perce megismert gyerekkel, de 2 évesen ő is olyan volt, mint most a húga. Úgyhogy persze, számít a kor. Iskolás korban pedig szerintem ugyanúgy ahogy felnőtt is jobban érzi magát olyan buliban, ahol nem 1 embert ismer, simán feszélyezheti egy idegen társaság.
2022. febr. 9. 14:56
30/33 anonim válasza:
Édesanyám óvónő. Kiscsoportban és középsőben EGYMÁS MELLETTI játék van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!