Az mennyire számít furának, ha egy gyerek csak úgy hajlandó játszótérre menni, hogy nincsenek ott más gyerekek?
Figyelt kérdés
Ha vannak ott mások, akkor nem jatszik, csak ül a padon.2022. febr. 2. 12:18
11/33 A kérdező kommentje:
És amúgy volt másik gyerek is a családban.
2022. febr. 2. 12:38
12/33 anonim válasza:
Akkor gondolom, már felnőtt vagy, így tudod, hogy volt-e ez valamilyen hatással az életedre. Pl. most normálisan részt tudsz-e venni közösségekben, iskola, munkahely, baráti társaság, stb.
13/33 A kérdező kommentje:
Igen, részt tudok venni, de nem szívesen. Nyaralni is szeretek egyedül menni, sokak szerint ez is fura.
2022. febr. 2. 12:45
14/33 anonim válasza:
Segítek: introvertált vagy. Nem betegség.
15/33 anonim válasza:
14: Nem ez az introvertált. Az introvertált is szeret másokkal lenni, nemcsak egyedül. Viszont szüksége van egyedüllétre is.
A kérdező inkább olyannak tűnik, aki mindent inkább egyedül szeret.
16/33 anonim válasza:
15, bocs, de csak tudom, az vagyok.
18/33 anonim válasza:
Az introvertált ember pszichikai aktivitása nem a külvilág előtt játszódik le, alapvető vonásai a meggondoltság, a bizalmatlanság és a félénkség. Az introvertált ember gyakran lassan cselekszik, elemzi környezetét és alkalmazkodik ahhoz, átgondolja cselekedetei lehetséges következményeit. A megfontolt introvertált személyiségtípus nem feltétlenül antiszociális alkat, ám szociális hálója szűkebb, inkább a kevesebb, mélyebb kapcsolat jellemzi, kevésbé kezdeményező, mint egy extrovertált személyiség. Az introvertált személyiség motivációit rendszerint belső tényezők irányítják, a külvilág benyomásai kevésbé jelentősek döntéshozatalnál.
20/33 anonim válasza:
Én sem szerettem játszótérre menni, mert osztozni kellett a játékokon, épp elég osztozkodás volt a 2 testvéremmel… Végül saját játszóteret kaptunk a kertben anno. Imádtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!