Hogy szoktassam le 2 évesemet imádott cumijáról?
Adja kölcsön egy ismerős babának aztán az ő anyukája majd kidobja.
Elvitte a cica... bármi.
Ő is imádja, teljesen átszellemül az egész lénye mikor megkapja a macijával együtt, megnyugszik minden porcikája, de a fogai kezdenek furán állni, na meg már 2 éves, de én is úgy érzem h még gyenge vagyok ezt végig csinálni, talán jövöre megpróbálom erőt gyűjteni, és neki is mondogatni felkészíteni hogy rossz cumi
köszi mindenkinek
szia,
nálunk a drasztikus egyik napról a másikra módszer vált be!! nem találtam, mert eljátszotta és megmondtam neki, hogy nem veszek másikat. végül megtaláltam, de nem adtam vissza neki. 2 hét ami nehezebb volt az éjszakai alvásoknál, de megérte!! ekkor volt 15 hónapos, azóta már akkor sem érdekli, ha másnál látja. most 23 hós.
Ági
Megőrülök az ilyen dolgoktól!!!!!!!!!!
Miért kellene leszoktatni?Mi baja lesz?!
Drasztikusan....gratulálok.....
Ezek nem problémák, miért csináltok ebből gondot?!
Ciki a játszótéren a nagyot mondó Anyukák előtt? Vagy nem illik ilyen korban, mert azt mondta valaki?!Hm?!
Szia!
Mi levágtuk a cumi végét egy kicsit és így nem tudta szívni. Ő dobta ki, hogy már nem jó. Azután egy pár napig kereste még.
köszönöm szépen a gratulációt kedves kitörő válaszoló!! a drasztikus szót pedig természetesen azért nem kell annyira élesen érteni!! nem arról van szó, hogy ciki vagy nem, csak arról, hogy 2 évesen már vannak fogai a kicsinek és a leghiperebb cumik sem tesznek jót nekik!! én 5 éves koromig cumiztam, totál el deformálódott a fogsorom. meg azért maradjunk annyiban, hogy nem is valami szép látvány, ha egy 3-4 évesnek lóg a szájában. de ez az én véleményem, a kedves kérdező csak tanácsot kért és lehetőségeket a leszoktatásra.
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!