Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy szoktassam le 2 évesemet...

Hogy szoktassam le 2 évesemet imádott cumijáról?

Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 14:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Adja kölcsön egy ismerős babának aztán az ő anyukája majd kidobja.

Elvitte a cica... bármi.

2010. szept. 10. 14:28
 2/14 anonim ***** válasza:
É azt mondtam neki,hogy büdös,szagolja csak meg,helyeselte és ki is dobta a kukába. Volt egy pár átbulizott éjszakánk,de megérte :)
2010. szept. 10. 14:29
 3/14 anonim ***** válasza:
Várj karácsonyig és vigye le a jézuska, hoz helyette ajándékot.
2010. szept. 10. 16:27
 4/14 anonim ***** válasza:
A fiam teljes cumifüggö. 23 hòs. Èn hagyom mèg, mert gyenge vagyok. Nekem sok az,amit akkor müvel, mikor nem kapja meg a cumiját. Semmi màsèrt nem hisztizik,de ezèrt szivettèpöen. Èn most bèkènhagyom. Gondolom nem megy majd cumival suliba. Ès kezd nem èrdekelni,hogy mit mondanak màsok...
2010. szept. 10. 17:25
 5/14 A kérdező kommentje:

Ő is imádja, teljesen átszellemül az egész lénye mikor megkapja a macijával együtt, megnyugszik minden porcikája, de a fogai kezdenek furán állni, na meg már 2 éves, de én is úgy érzem h még gyenge vagyok ezt végig csinálni, talán jövöre megpróbálom erőt gyűjteni, és neki is mondogatni felkészíteni hogy rossz cumi

köszi mindenkinek

2010. szept. 10. 21:19
 6/14 anonim ***** válasza:

szia,

nálunk a drasztikus egyik napról a másikra módszer vált be!! nem találtam, mert eljátszotta és megmondtam neki, hogy nem veszek másikat. végül megtaláltam, de nem adtam vissza neki. 2 hét ami nehezebb volt az éjszakai alvásoknál, de megérte!! ekkor volt 15 hónapos, azóta már akkor sem érdekli, ha másnál látja. most 23 hós.

Ági

2010. szept. 11. 10:57
 7/14 anonim ***** válasza:

Megőrülök az ilyen dolgoktól!!!!!!!!!!

Miért kellene leszoktatni?Mi baja lesz?!

Drasztikusan....gratulálok.....

Ezek nem problémák, miért csináltok ebből gondot?!

Ciki a játszótéren a nagyot mondó Anyukák előtt? Vagy nem illik ilyen korban, mert azt mondta valaki?!Hm?!

2010. szept. 11. 12:01
 8/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi levágtuk a cumi végét egy kicsit és így nem tudta szívni. Ő dobta ki, hogy már nem jó. Azután egy pár napig kereste még.

2010. szept. 11. 21:51
 9/14 A kérdező kommentje:
Ez nem hiszem h erről szól ciki v nem ciki, meg h más mit mond, minden anya maga érzi hogy mikor kell lassan erről is leszokni, mint a pelusról, pépes kajáról, cumisüvegről, ezt is el kell hagyniuk! Vagy te szerinted úgy kell bánni velük még 2-3 évesen is mint újszülötten???? Hm ?!
2010. szept. 12. 21:06
 10/14 anonim ***** válasza:

köszönöm szépen a gratulációt kedves kitörő válaszoló!! a drasztikus szót pedig természetesen azért nem kell annyira élesen érteni!! nem arról van szó, hogy ciki vagy nem, csak arról, hogy 2 évesen már vannak fogai a kicsinek és a leghiperebb cumik sem tesznek jót nekik!! én 5 éves koromig cumiztam, totál el deformálódott a fogsorom. meg azért maradjunk annyiban, hogy nem is valami szép látvány, ha egy 3-4 évesnek lóg a szájában. de ez az én véleményem, a kedves kérdező csak tanácsot kért és lehetőségeket a leszoktatásra.

Ági

2010. szept. 12. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!