Pofon vagy szobafogság?
Még ugyan messze van a gyerekvállalás, csak 25 éves vagyok, de olvastam cikket arról, hogy mennyire káros a gyerekre a fizikai bántalmazás.
Na most szerintem igen is elfér egy-egy jól irányzott pofon, ha megtudom, hogy a 11 éves gyerekem mondjuk titokban bagózik, vagy meghúzta a vörösbort, esetleg súlyos kérdésben hazudott a szüleinek stb. Egy pofonnal azonnal le van zárva az ügy, lehet utána folytatni az életet. Engem sose zártak be a szobámba és ez szerintem sokkal kegyetlenebb büntetés, mint egy pofon. Én megkaptam a magamét, nem adta a fal a másikat, nem szakadt be a dobhártyám, mindig lelkileg fájt, hogy szembesítve lettem valami gaztettemmel.
Ti mivel fegyelmeztek, mikor a kommunikáció nem megoldás?
(nyilván lány gyereknél a pofon szóba sem jön)
<troll>Akkor menj ki a Deák térre péntek este és osztogass pofonokat, hátha a fiatalok szépen hazamennek és leülnek tanulni.</troll>
Én is kaptam pár pofont, még kamaszként is. Nem tett helyre semmit. Ellenben az értelmes magyarázatból értettem.
"magántanárra kell a pénz, közben meg eldrogozza, igen is jár a tasláger."
=> Aki ilyenbe keveredik, ott más is van a hàttérben, általában ok-okozati dolog, ahol a pofonodat kb megba$zhatod, vagy magadnak oszd majd ki, mert valamit ott igencsak elcsesztél.
A Deák téri eset meg aztàn rohadtul nem relevàns a téma szempontjából.
Sőt, pont aki agresszióban él, az válik leginkább agresszívvá.
20
Köszönet a meg nem született gyerekek nevében is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!