Pofon vagy szobafogság?
Még ugyan messze van a gyerekvállalás, csak 25 éves vagyok, de olvastam cikket arról, hogy mennyire káros a gyerekre a fizikai bántalmazás.
Na most szerintem igen is elfér egy-egy jól irányzott pofon, ha megtudom, hogy a 11 éves gyerekem mondjuk titokban bagózik, vagy meghúzta a vörösbort, esetleg súlyos kérdésben hazudott a szüleinek stb. Egy pofonnal azonnal le van zárva az ügy, lehet utána folytatni az életet. Engem sose zártak be a szobámba és ez szerintem sokkal kegyetlenebb büntetés, mint egy pofon. Én megkaptam a magamét, nem adta a fal a másikat, nem szakadt be a dobhártyám, mindig lelkileg fájt, hogy szembesítve lettem valami gaztettemmel.
Ti mivel fegyelmeztek, mikor a kommunikáció nem megoldás?
(nyilván lány gyereknél a pofon szóba sem jön)
Hja, mert a lány gyerek az nem csinál ám ilyesmit...
Amúgy hogy érted azt, hogy le van zarva? Gondolod, ha megpofozod, akkor többet nem gyűjt ra? Dehogynem, csak onnantól jobban figyel, hogy észre ne vedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!