Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Járatnád továbbra a gyereked...

Járatnád továbbra a gyereked olyan sportra, ahol?

Figyelt kérdés

Az edző fenéken billent egy gyereket és a "sggbe rúglak" kifejezést használja? A gyerekem szerint nem fájt a másik gyereknek, csak figyelmeztetés volt neki, de nem nagyon tudtam hogy hozzáállni a dologhoz.

Aprócska kellemetlenség volt csak eddig nekem az edzővel, amúgy szimpatikus, de most mit mondjak a gyerekemnek? Járassam továbbra is? Hozzam fel az edzőnek? Biztos vagyok benne, hogy a gyerekem nem hazudik, és az edző poénnak vagy jelzésnek gondolta, mert jelezte, hogy van fegyelmezési gondja más gyereknek a csoportban, de nem tudom hogy jó e ez az egész, olyan helytelennek érzem.

2022. jan. 26. 14:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hát igen, megalázni, összetörni sokféleképpen lehet az embert, a nyilvános erőfitogtatás csak egy dolog, sajnálom, hogy ilyen történt veletek. Gondolom mások is hallották, így rosszabb.

A gyerekem szerint a kisgyerek amúgy csak "nem figyelt", tehát semmi extra nem volt, de az edző az apró dolgokat sem tűri, mondjuk a nevetgélést, nem csinálást vagy pl a gyerekem kiállította, mert a szájába nyúlt(mozognak fogai), lassú váltást feladatok közt, meg ilyesmi. Ezekkel szerintem nincs gond, sokat vár el, eddig ez volt az egyetlen ellenszenves megnyilvánulása.

2022. jan. 26. 18:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem az ilyen gestapo stílusú edzőket és nem járatnám oda, ez egy edzés, nem katonai kiképzötábor. Nem tesz jót az ilyen emberek jelenléte senkinek sem. Engem jobban kiakasztott ez, mint az alapsztori: gyerekem kiállította, mert a szájába nyúlt(mozognak fogai).
2022. jan. 26. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!