Kisfiam eléggé ducikat és az orvos javasolt valamilyen sportot amit én is jó ötletnek tartok és a kisfiamnak is lenne hozzá kedve. Utána néztem és van nálunk ovifoci de kint a szabadban heti 2x. Ezzel az a problémám hogy este 5-6 -ig van amikor már azért elég hűvös is van meg már sötét van. Ti mit tennétek? Vagy inkább várjuk meg a tavaszt?
2014. nov. 11. 15:20
1/9 anonim válasza:
Lehet paramami vagyok, de én attól félnék h megizzad, aztán megfázik a hidegben. Ha bent tartanák, simán járatnám, de így megvárnám a tavaszt.
2014. nov. 11. 15:24
2/9 A kérdező kommentje:
Ugyan így gondol én is hogy amúgy is hamar megizzad és félek hogy megfázna.
2014. nov. 11. 15:26
3/9 anonim válasza:
ha normálisan viseli a sapkát, edés után kabát begombolva, nem aggódnék
2014. nov. 11. 15:34
4/9 anonim válasza:
Én járatnám, gondolom a focin az edző figyel arra, hogy normálisan legyenek felöltözve, utána meg te tudsz figyelni rá, hogy hazafelé is rendesen fel legyen öltözve.
Biztos jól fogja érezni magát, hogy barátok közt lehet heti kétszer 5-6 között a levegőn és nem otthon a lakásban.
2014. nov. 11. 16:12
5/9 anonim válasza:
Az en kisfiam 4 eves (pontosabban februarban lesz 5). Szombatonkent reggel 9-re jar focira (ekkor sincs eppen meleg). Imadja es ki nem hagyna. Volt olyan is, hogy a szakado esobe fociztak. Utoljara 2 eve volt beteg meg a bolcsibe (fulgyuladas) azota meg az orra sem folyt soha. A ferjem autoval viszi es a kisfiam foci utan le szokott zuhanyozni mert ott helyben van ra lehetoseg. Jo forro zuhany, tiszta szaraz ruha es be az autoba.
2014. nov. 11. 17:03
6/9 anonim válasza:
én kajakoztam gyerekkoromban, ilyen időben simán dunán eveztünk, le is izzadtunk, sőt a jég hideg dunába borultunk is... :D
semmi bajom nem lett belőle, mikor váltottam kajakról röpire akkor lettem betegesebb, gondolom mert mindig bent voltunk, nem a friss levegőn :)
csak tanítsd meg neki, hogy a nóziján vegye a levegőt :)
2014. nov. 11. 22:57
7/9 anonim válasza:
Aki meg nem sportolt kint huvosebb idoben azt gondolja meg lehet fazni de ha fel vagy oltozve (nem tuloltoztetve) ilyenkor a legjobb! Fuss 20 percet egy polar pulcsiban es leteszteled :)
2014. nov. 12. 10:59
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Akkor lehet hogy mégis megpróbáljuk
2014. nov. 12. 10:59
9/9 anonim válasza:
Az én fiam most 4,5 éves,szeptemberben kezdte a focit és még kint vannak pályán,majd akkor mennek be terembe mikor már beereccsentenek a mínuszok!
Addig is odafigyelek az öltözésére(azért nem ezer réteg ruha mert az se jó ha nagyon megizzad)sapka minden van!
Az én fiam kimondottan élvezi,hogy reflektorfényben fociznak és tudja fújni a "füstöt" a levegőbe!
nem is volt még beteg ovikezdés óta...kopp,kopp,kopp!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!