Ha a körülmények csak úgy engedik (főképp anyagilag) akkor egy másfél/két szobás lakásban hány éves koráig érdemes maximum maradni egy kisgyerekkel?
20. De a szülőknek nincs szobájuk. Vagy nincs nappali.
Szerintem onnantól, hogy a gyerel nem a szülőkkel egy szobában alszik, tehàt születés - 2 éves kor kb, már nem jó. Pl vendegeket se leher hívni vagy nem ideális őket vki hàlójában leültetni.
21, horribile dictu lehet nincs is igényük nappalit fenntartani? 🙊
Nem extrovertáltak, szökőévente vagy annál is ritkábban fogadnak olyan látogatót, akinek nem felel meg ha az étkezőben ültetik le
El tudom képzelni, de nekünk biztos kevés lenne, váltott műszak, otthoni ejjeli munka, eltérő szokások, egyik felnőtt betegsége, vki zenehallgatási igénye stb miatt.
Nyilván mindent meg lehet oldani, főleg ha nincs más lehetőség.
A kert vagy erkély/terasz jó időben növeli a teret.
A 1,5 szoba önmagaban szerintem egy maximum 2 de inkabb 1 főre kényelmes lakás.
De erről vitatkozni nem érdemes, ha jól értettem, egyéni véleményeket kérdezett a Kérdező, az enyém ez, másé más.
Amúgy mi gyerekkoromban 1+2 fél szobában négyen éltünk, és az nagyon szűkös volt. Persze sok múlik azon, hogy pl a konyha milyen, van-e ebédlő, a mienk egy panelkonyha volt ahová 2 ember már àllva is sok volt.
Plusz a holmik, meg mindenki minden neszét hallani lehetett. Tévéhasználat (igaz az még az egy tévé/család korszak volt).
Később ugyanabban a lakásban egyed éltem 7 évet, és úgy találtam kellemes mennyiségűnek a rám jutó teret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!