Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha a körülmények csak úgy...

Ha a körülmények csak úgy engedik (főképp anyagilag) akkor egy másfél/két szobás lakásban hány éves koráig érdemes maximum maradni egy kisgyerekkel?

Figyelt kérdés
Két szülő + gyerek

#gyerek #két szobás
2022. jan. 24. 11:51
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha a körülmények csak úgy engedik, akkor ameddig meg nem változnak a körülmények.
2022. jan. 24. 12:17
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Társasházi lakásban nőttem fel, melynek saját udvara volt, benne homokozóval és hintával. Használtuk is, ritkán mentünk el játszótérre. Az udvar többi részén fociztunk, fogócskáztunk, bújócskáztunk. Még biciklizni is lehetett ott, bár hamar rászoktunk arra, hogy az utcán biciklizzünk.

Ja, és a társasházban hasonló korú gyerekek voltak, így adva volt a gyerektársaság.

Egy kertes ház kertjében, ha egyke gyerek van és egyedül kénytelen játszani, az sokkal rosszabb neki.

Vagy troll a kérdező, vagy nagyon buta elképzelései vannak az életről.

2022. jan. 24. 12:17
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
1,5 szobásban lakunk 2 gyerekkel, a ház mellett hatalmas park több játszótérrel, bármikor ki tudunk menni, köszönjük elvagyunk, nem kell lesajnálni, még jó pár évig el is leszünk. A lakásunk saját, hitelmentes, azért nem költözünk mert nincs rá igényünk, ugyanis kényelmesen elvagyunk minimális kreativitással.
2022. jan. 24. 12:21
 14/29 anonim ***** válasza:
84%
7-es vagyok. Nekünk amúgy a lakás akkor lett kicsi (másfél szobás, de különnyíló szobákkal), amikor az első gyerek olyan másfél-2 éves lett, és egyre több lett a cucca. Született 3,5 éves korában egy öccse, na onnantól teljes volt a katasztrófa, alig fértünk el. A kicsit már úgy vállaltuk, hogy közben házat kerestünk, végül felújítandót vettünk, másfél éves volt már, mire át tudtunk költözni. Marha hosszú másfél év volt, amit 4-en éltünk abban a pici lakásban, de kibírtuk :D egyébként ha maga a lakás legalább egy szobával több lett volna, akkor nem lett volna gáz. Vagy ha csak egy gyerek lett volna.
2022. jan. 24. 12:23
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyat, aki 2 gyereket nevel 2 szobásban, állandóan kirándulnak, kint vannak, sétálnak, játszótereznek.

Én kertes házban nőttem fel. Gyakorlatilag nem voltam kint a kertben. Iszonyat ritkán. És utáltam a külön szobámat, az öcsémmel átmászkáltunk egymáshoz aludni.

2022. jan. 24. 12:25
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
2 szoba van meg a konyha, nem? Akkor azért HO esetén is ellehet vonulni. Mondjuk nekem még kicsik, 2 évesek, így nem is tudom magukra hagyni őket, ha itthon vannak betegen. Meeting esetén max kapcsolok mesét.
2022. jan. 24. 12:26
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

A home office idején jó eséllyel óvodában, iskolában vannak a gyerekek, így nem akadály.

Persze az olyan napok gázak, amikor két beteg gyerek mellől kell dolgozni vagy szünetek idején.

2022. jan. 24. 13:00
 18/29 anonim ***** válasza:
90%
Lakótelepen nőttem fel (ahogy sok más ezer ember is), igaz közel a Duna parthoz, de én onnantól, hogy hazaértem a suliból kb. csak este mentem be, addig kint voltam a szomszéd gyerekekkel és játszottam. Szóval nem értem ezt, aki lakásban lakik az nem mehet ki az utcára?
2022. jan. 24. 14:06
 19/29 anonim ***** válasza:
0%

"És utáltam a külön szobámat, az öcsémmel átmászkáltunk egymáshoz aludni."

Persze, gondolom akkor is átjártatok szívesen egymáshoz alundni, mikor felment a kis barátnőtök.. . Vagy akkor már inkább mégsem lett volna jó a közös szoba, ugye? :D

2022. jan. 24. 14:14
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
19, feltűnt, hogy a kérdésben egy gyerek van saját szobával?
2022. jan. 24. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!