Ha a körülmények csak úgy engedik (főképp anyagilag) akkor egy másfél/két szobás lakásban hány éves koráig érdemes maximum maradni egy kisgyerekkel?
Társasházi lakásban nőttem fel, melynek saját udvara volt, benne homokozóval és hintával. Használtuk is, ritkán mentünk el játszótérre. Az udvar többi részén fociztunk, fogócskáztunk, bújócskáztunk. Még biciklizni is lehetett ott, bár hamar rászoktunk arra, hogy az utcán biciklizzünk.
Ja, és a társasházban hasonló korú gyerekek voltak, így adva volt a gyerektársaság.
Egy kertes ház kertjében, ha egyke gyerek van és egyedül kénytelen játszani, az sokkal rosszabb neki.
Vagy troll a kérdező, vagy nagyon buta elképzelései vannak az életről.
Ismerek olyat, aki 2 gyereket nevel 2 szobásban, állandóan kirándulnak, kint vannak, sétálnak, játszótereznek.
Én kertes házban nőttem fel. Gyakorlatilag nem voltam kint a kertben. Iszonyat ritkán. És utáltam a külön szobámat, az öcsémmel átmászkáltunk egymáshoz aludni.
A home office idején jó eséllyel óvodában, iskolában vannak a gyerekek, így nem akadály.
Persze az olyan napok gázak, amikor két beteg gyerek mellől kell dolgozni vagy szünetek idején.
"És utáltam a külön szobámat, az öcsémmel átmászkáltunk egymáshoz aludni."
Persze, gondolom akkor is átjártatok szívesen egymáshoz alundni, mikor felment a kis barátnőtök.. . Vagy akkor már inkább mégsem lett volna jó a közös szoba, ugye? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!