A gyerek hány éves koráig mutatkoztatok előtte meztelenül?
Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 16:03
4/32 A kérdező kommentje:
Soha nem voltatok előtte meztelenek?
2022. jan. 17. 16:18
5/32 anonim válasza:
Mi nálunk természetes a meztelenség, és ezáltal nincs belőle gond.
6/32 anonim válasza:
most másfél éves, egyelőre mutatkozunk :)
7/32 anonim válasza:
Másfél éves, szintén. Amikor egyedül vagyok vele estére, csak a fürdőben szem előtt merem hagyni, mert lebontja a házat két perc alatt.
Amúgy ahogy ötös írja, nálunk is természetes, nem keressük a pucérkodásra a helyzetet direkt, de még így 30 évesen is előfordulhatna hogy meztelenül látom valamelyik szülőmet. Amíg otthon laktam korahuszas éveim én, elő is fordult, nem csinálunk belőle ügyet.
8/32 anonim válasza:
Most lesz 3 éves a lányunk. Eddig mutatkoztunk előtte, de szerintem most jött el az ideje, hogy ebből vissza vegyünk. Persze nem fogjuk takargatni magukat, de nem is leszünk olyan nyíltak, mint eddig.
9/32 anonim válasza:
Direkt nem mászkálok előttük, de ha kimászom a kádból nyitott ajtóval, a 13 éves meg arra kóricál, se én nem sikítok, se ő.
10/32 anonim válasza:
Nem keresem az alkalmat rá, de családon belül ha meztelen lennék - ahogyan 9-es találóan megfogalmazta - akár felnőtt gyerekem jelenlétében se sikítanék, meg ő sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!