Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon féltem a gyerekemet,...

Nagyon féltem a gyerekemet, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Konkrétan attól féltem, hogy autóbalesete lesz amikor másra (nagyszülőkre) bízom, vagy nyáron megfullad a Balatonban. A nagyszülők amúgy megbízhatóak.A gyerek nagyon eleven, nulla veszelyerzet. 6 eves lesz. Annyira rettegek neha, hogy rosszul leszek, aludni nem bírok. Mástól nem féltem,pl. ha beteg, akkor sem aggódom halalra magamat. Jár sportolni, nem tiltom semmitől. De amikor ezekre a fentebb leirtakra gondolok, úgy képes vagyok belelovalni magamat, hogy tényleg szinte belebetegszem. Mindig elengedem mindenhova a nagyszulokkel, de oszinten szolva utalom, amikor elviszik. Hogy lehetne ezt a rettegést elmulasztani?
2022. jan. 12. 19:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%

Hogy vezetnek a szüleid? Ha vadabbul,mint te, akkor reàlis a fèlelem, de akkor ne engedd, hogy kocsival vigyèk barhova is.

Vìzben gyereket nem biztonsagos felügyelet nèlkül hagyni. Mindig nèzd, hogy hol jatszik, akkor nem fullad bele.

2022. jan. 13. 01:00
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
ember én hatévesen heteket maradtam a nagyszüleimnél, mentünk városba, vásárra, strandra, mert anyám nem hisztizett be magának mindenféle felesleges aggódást. pszichológus, különben nagyon szr élete lesz annak a kölyöknek. meg neked is. (meg mondom esetleg a kölyköt is vidd el valami fejlesztőizére, azért hatévesen felfoghatná már, hogy nem fog neki jólesni ha kirohan az útra vagy belefullad a vízbe...)
2022. jan. 13. 12:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Én a munkám miatt sok rosszat tapasztaltam, ezért elhatároztam, hogy a gyereknek a lehető leghamarabb meg kell tanulnia úszni. Nem volt még 4 éves, amikor kezdte. Egy év alatt megtanult annyira, hogy pár hosszt simán leúszik 2 méteres medencében is. Persze, ettől még nem lehet egyedül hagyni a vízben, akkor se, ha nem mély. De engem megnyugtat a tudat, hogy elég jól úszik, a közeget is ismeri. Esetleg megnyugodnál, ha ő is megtanulna úszni? Egy parával kevesebb 🙂
2022. jan. 16. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!