Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Észrevetted pénzben, mikor...

Észrevetted pénzben, mikor már nem kellett pelusra költeni?

Figyelt kérdés

Pontosan nem tudom mennyi ment el nekünk pelusra, de szerintem havi 12e elment kb Libero, Rossmanban vettem mindig mikor fogyott, azért nem tudom havonta kb mennyi volt. Popsitörlő kb 4 csomag Nivea, 4×550 ft.

Bepanthen pár havonta kb 2500.

Durván 15e egy hónapra.

Te észrevetted pénzben ezt?

Sokan mondják de jó mikor már nem kell rá költeni, de nem egy nagy összeg, bár nyilván kinek mi nem sok.

Most kezdünk 2 hete leszokni a pelusról, egész jól megy, kaki még nem ment a bugyiba egyszer sem, pisi max 4-5× összesen, soká értünk a wc-re.

2022. jan. 10. 23:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Erről egy "vicc" jutott eszembe.

Egy dohányzó és egy nemdohányzó beszélget.

A nemdohanyzó okítja a dohanyzót:

-ha kiszamoljuk, elszivsz egy nap 2 doboz cigarettát, az 2000ft. Ez egy hónapban 60ezer ft. Egy évben 720ezer

Ha összegyüjtenéd, spórolnád az árát, vehetnél belőle pár éven belül egy Ferrari-t.

Erre a nemdohányzó:

-te nem cigizel. Ugyan annyit keresünk. Akkor hol van a Ferrarid?!

Ezzel csak azt akartam mondani, hogyha nem pelenkára, akkor elmegy masra az ára...

2022. jan. 11. 13:23
 22/26 anonim ***** válasza:
Most szobatisztult nappalra a fiam, éjszakára még kell. Őszintén, mire eljutunk idáig, folyamatosan csökken a használt pelenkák mennyisége, úgyhogy mostanra ott tartunk, hogy egy 5000 forintos pelenkacsomag másfél hónapra elég, mert csak éjjelre kell. Nem, ezt nem igazán veszem észre :D De ha hirtelen 10-15 ezerrel lenne kevesebb, az se tűnne úgy fel, legfeljebb a havi drogériás rendelésnél esne jól a látvány, hogy ennyivel kevesebb a végösszeg.
2022. jan. 11. 14:49
 23/26 anonim ***** válasza:
28%
Micsoda úri flanc a fejlesztés a gyereknek... Agyam eldobom, milyen nők vannak itt. :D
2022. jan. 11. 16:04
 24/26 anonim ***** válasza:
62%
Utolsó, te mégis miről beszélsz? Milyen flancolás egy szükséges fejlesztés? Akár csak kissé megkésett beszédfejlődésről van szó, már szükséges lehet a logopédus segítsége, ami pl oviban csak nagycsoportban van, szükség esetén talán középsőben. Ismerős gyerkőc járt pl oviban logopédushoz, plusz emiatt nevtanba is rendszeresen, mégis kevés volt, és el kellett vinni külön is, természetesen plusz pénzért. Felénk, amit olvastam, ha 1 gyerekkel foglalkozik, akkor 3-4000 körül van egy óra. Hallottál már Dévény vagy tmst tornáról? Ezek sokszor fizetősek, és nem is minden településen vannak, így sokszor még utazni is kell. Szerinted jókedvükből viszik a szülők a kicsiket???
2022. jan. 11. 16:16
 25/26 anonim ***** válasza:
7-es válaszra reflektáltam, nem kell leharapni a fejemet rögtön. És nyilván ironizáltam is.
2022. jan. 11. 16:18
 26/26 anonim ***** válasza:
Dikk az ősanyák xd
2022. jan. 11. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!