Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Észrevetted pénzben, mikor...

Észrevetted pénzben, mikor már nem kellett pelusra költeni?

Figyelt kérdés

Pontosan nem tudom mennyi ment el nekünk pelusra, de szerintem havi 12e elment kb Libero, Rossmanban vettem mindig mikor fogyott, azért nem tudom havonta kb mennyi volt. Popsitörlő kb 4 csomag Nivea, 4×550 ft.

Bepanthen pár havonta kb 2500.

Durván 15e egy hónapra.

Te észrevetted pénzben ezt?

Sokan mondják de jó mikor már nem kell rá költeni, de nem egy nagy összeg, bár nyilván kinek mi nem sok.

Most kezdünk 2 hete leszokni a pelusról, egész jól megy, kaki még nem ment a bugyiba egyszer sem, pisi max 4-5× összesen, soká értünk a wc-re.

2022. jan. 10. 23:21
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
86%

Dehogy vettük észre.

Onnantól lassan kezdett óvodába járni, sokkal több ruha kellett. És már nem kombidressz, hanem benti szandál, kinti szandál, átmeneti cipő, téli cipő, de abból sárcipő is és vendégségbe menős is. Nadrágból ugyanígy, aztán a télikabátok....

Nem, kb. onnantól ugranak meg igazán a költségek, és ezzel most nem riogatni akarlak.

2022. jan. 10. 23:47
 2/26 anonim ***** válasza:
96%
Ahogy az első írja, egyre több a költség ...
2022. jan. 11. 00:45
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Bár már kamasz a lányom, mi sem vettük észre. Hiába mondta anno az apja, hogy legalább már nem kell rá költeni :D Akkor kezdődött, hogy több ruha, cipő, nálunk ovikezdés előtt szokott le. Na, az oviba is kellettek ruhák. Az addigiakon felül kellett benti ruha ( leggings 2-3, póló naponta), váltónak fehérnemű, tartalék póló+ nadrág, ha baleset történt, leitta, leöntötte stb.

Tornára szintén külön. Ezen felül udvari nadrág, illetve télen udvari kabát, ha hó volt, overál. Ugye ezekből is jobb, ha van legalább 2 kabát, ha mosni kell, lehessen váltani. Plusz ugye a cipők. Utcai, benti, torna, udvari.

Szóval innét jött a " neheze", hisz már mindenből több kell, ráadásul itt már megjelent a "divat" is. Lányom pl magának válaszotta a focilabdás felsőt, imádta. Na, ahogy bekerült oviba, már az számított, a többieknek milyen van, illetve akkor kezdődött a mesemánia. Micimackó, HK, aztán a Jégvarázs mánia. Plusz sokszor hallottam, hogy milyen boltból volt az a ruha ( óvónőtől is, szóval...)

2022. jan. 11. 00:47
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Mármint pelenkára, popsitörlőre költeni, nem a gyerekre.
2022. jan. 11. 00:48
 5/26 anonim ***** válasza:
6%
Jaj de nagyképűek itt egyesek.Észre lehet venni.Nekem a tápszerről szokott le,de még nem ovis.Igenis észre venni,mivel a kretén orvos nem írta fel,3800/ doboz.Hogyne lehetne észre venni.🤦
2022. jan. 11. 05:45
 6/26 anonim ***** válasza:
95%
5.Miért lennének nagyképűek, mert leírják az igazságot. Elég, ha befigyel egy fejlesztés akár, már az el tud vinni havi több tízezret. Elkezdődik az ovi, onnantól pedig tényleg csak egyre több lesz a kiadás.
2022. jan. 11. 06:02
 7/26 anonim ***** válasza:
5%
Milyen sok kiadás.Nem kell nxolcáz féle helyre vinni,meg a többi szülőt majmolni és nem lesz olyan sok a kiadás.Ha nektek sok az oviba a kiadás,mi lesz suliba?
2022. jan. 11. 06:21
 8/26 anonim ***** válasza:
91%
Van iskolás gyerekem és igen, több a kiadás. Bocs, hogy nem a gyerekem spórolós és nevelem úgy, hogy eszik oszt jól van.
2022. jan. 11. 06:47
 9/26 anonim ***** válasza:
91%
Bölcsibe is járt a kisebbik fiam, úgyhogy még a pelenkából is több kellett, mert a bölcsibe is kellett vinni, meg még ugyanúgy több váltás ruhát, cipőt, gumicsizmát, esőruhát, stb, mint ahogy előttem is írták. Plusz a bölcsiben volt sószoba, amiért fizetni kellett.
2022. jan. 11. 06:49
 10/26 anonim ***** válasza:
10%
És csodálkozunk miért ilyenek a fiatalok😅😅
2022. jan. 11. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!