Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kiviszed a gyereked a levegőre...

Kiviszed a gyereked a levegőre akkor is, ha nincs kedve?

Figyelt kérdés
2022. jan. 9. 16:23
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
39 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
Nem!Nem fog bele halni,ha nincs levegőn egy napot.Azon kívül szoktunk szellőztetni is!
2022. jan. 9. 16:24
 2/11 Derjaderja ***** válasza:
77%

Igen, mert a dackorszak keretében se felkelni se fürödni de még játszani sincs néha kedve, kb 5 percig, aztán ha már csináljuk megis van. Plusz a kutyát is kell vigyük. Plusz altathatatlanol este, ha nem megyünk ki.

Betegség, rossz idő esetén vagy ha már volt vmi aznap kint, vagy ha az apjuk itthon van elmegy a kutyával, akkor csak ajánlani szoktam, es akkor ahogy szeretné.

Az egyéves meg végigsikít minden indulást amióta él, aztáb ő is mindenhol jól érzi magát.

2022. jan. 9. 16:29
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Pont olyankor van a legnagyobb szükség a levegőzésre, amikor be vagyunk punnyadva. Úgyhogy igen, megyünk akkor is, ha nehéz összeszedni magunkat. Olyan még nem volt, hogy sétát vagy játszóterezést megbántam volna.
2022. jan. 9. 16:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindig. De ha nekem mennem kell valahova, akkor meg szoktam vele beszélni, hogy most muszáj menni.
2022. jan. 9. 16:52
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Mennyi idős gyerek? Mikor volt kint utoljára? Milyen idő van (szél, eső, stb)? A válaszom ezektől függne.
2022. jan. 9. 17:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém kb ki sem mozdulna soha, ha nem vinném olyankor. 😆

Amúgy imád kint lenni, nagyon mozgékony fajta. Meg is bolondulnánk egész nap a lakásban. Mikor be kell jönni, akkor meg persze az a baj.

2022. jan. 9. 18:26
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nekem simcs neha kedvem, szoval nem eroltetem. De altalaban menne ki, szoval nem sokszor fordul elő.
2022. jan. 9. 19:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem írtad mennyi idős. Nekem 2 évesek múltak, de megyünk ki minden nap kétszer. Mindenkinek jót tesz.
2022. jan. 9. 20:11
 9/11 anonim ***** válasza:
90%
Az, hogy nemet mond még nem azt jelenti, hogy nincs kedve. Legalábbis nálunk úgy van, hogy nem nem megyunk ki stb stb, aztán amint feloltoztunk már szalad is ki és alig aksr utána bejonni. 2 eves múlt.
2022. jan. 9. 20:28
 10/11 anonim ***** válasza:
4 éves és ha nincs kedve nem megyünk ez kb. egy héten 1x van így, amíg kisebb volt ,ha nem volt kedve ,akkor is kimentünk. Nyilván nem erőltetem ekkor sem...ha láttam jól elvan bent is ,akkor nem mentünk . De ez is kb 1-2x fordult elő egy héten .
2022. jan. 10. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!