Kiviszed ekkora szélben a gyereked?
Csak ha muszáj. Nálunk az autóig élmény eljutni, annyira kavarog a homok, és egyéb törmelék.
Úgy vagyok vele, hogy a hideg nem zvar, beöltöztetem Őket és kész. Az eső sem, esővédő és kész. de a szél ellen nem tudok sok mindent tenni.
Egy picit igen,de inkább bevásárlóközpontban töltjük a délutánt,ahol jóbnál jobb húsvéti programok nyuszi-báránysimogató van!
4 gyerkőc anyukája
Kiviszem, mert muszáj. A nagyobbal elsétáltunk az oviba, a kicsi (1.5 éves) babakocsiban, de rátettem az esővédőt. Nagy szélben ha ki kell menni mindig ezt csinálom. Utálja, de a szelet sokkal jobban így nagyon nem ellenkezik szerencsére, de ha nem lenne muszáj nem mennénk ki, max olyan programra amit fentebb is írt valaki (kár, hogy itt nincs ilyen :()
Nagyon utálom a szelet, mindig megfájdul a fejem tőle+ szédülök is, de pl a nagyobbik lányom imádja, már babaként is kedvelte. Ki érti ezt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!