Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kiviszed ekkora szélben a...

Kiviszed ekkora szélben a gyereked?

Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 09:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Csak ha muszáj. Nálunk az autóig élmény eljutni, annyira kavarog a homok, és egyéb törmelék.

Úgy vagyok vele, hogy a hideg nem zvar, beöltöztetem Őket és kész. Az eső sem, esővédő és kész. de a szél ellen nem tudok sok mindent tenni.

2012. márc. 30. 09:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Egy picit igen,de inkább bevásárlóközpontban töltjük a délutánt,ahol jóbnál jobb húsvéti programok nyuszi-báránysimogató van!

4 gyerkőc anyukája

2012. márc. 30. 09:18
 3/7 A kérdező kommentje:
igen,nálunk is repkednek a törmelékek,így nem megyünk ma ki fiammal,bár szépen süt a nap...tegnap is nagy kaland volt eljutni a boltig...
2012. márc. 30. 09:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem mivel 2 van és a kicsi csak 3 honapós.
2012. márc. 30. 09:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Kiviszem, mert muszáj. A nagyobbal elsétáltunk az oviba, a kicsi (1.5 éves) babakocsiban, de rátettem az esővédőt. Nagy szélben ha ki kell menni mindig ezt csinálom. Utálja, de a szelet sokkal jobban így nagyon nem ellenkezik szerencsére, de ha nem lenne muszáj nem mennénk ki, max olyan programra amit fentebb is írt valaki (kár, hogy itt nincs ilyen :()

Nagyon utálom a szelet, mindig megfájdul a fejem tőle+ szédülök is, de pl a nagyobbik lányom imádja, már babaként is kedvelte. Ki érti ezt :)

2012. márc. 30. 09:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Muszáj, mert oviba kell Őket vinni.
2012. márc. 30. 09:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem terveztem, de lehet, hogy muszáj lesz dokihoz vinnem.
2012. márc. 30. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!