Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan jut el a gyereked a...

Hogyan jut el a gyereked a bölcsibe / oviba?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, ki hogyan oldja meg, ha reggel 6-kor kezdődik a munka, vagy este 6-kor van vége.
2012. márc. 6. 16:21
 1/7 A kérdező kommentje:

Haza ki viszi oviból?

Nekem nincs segítségem. Mi lesz, ha olyan munkát találok, ahol 6-kor kezdődik a műszak.

2012. márc. 6. 16:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan szerencsém van, mert reggel fél 8-ra járok dolgozni, de a hétfői napom húzós, 5-ig dolgozom, mire a gyerekért tudok menni, van 6 óra is. Abból a szempontból jó, hogy családi napközibe jár, így akkor hozom el, amikor tudom, nyitva vannak. Hogy mi lesz akkor, ha állami ovis lesz, jó kérdés... szerintem minden hétfőn kicsit lógni fogok a melóhelyemről, hogy érte tudjak menni - csak én tudom hozni-vinni a gyereket, autóval jövünk-megyünk.
2012. márc. 6. 16:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Milyen az a családi napközi? Még nem hallottam ilyenről.
2012. márc. 6. 16:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Az állami bölcsibe nem vették fel kisfiamat helyhiány miatt. Így családi napközit kerestem neki, ott max. 7 gyerek lehet egy csoportban. Csak ezért meg fizetni kell. :( Havi 52ezer, kajával együtt.
2012. márc. 6. 16:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A férjemmel váltva dolgozunk,éjszakára is járunk és 12 órázunk,mindig van itthon valaki a gyerekekkel.

2012. márc. 6. 19:09
 6/7 A kérdező kommentje:
1 év múlva lehet, hogy bölcsibe menne a lányom, a férjem meg úgy néz ki, hogy 160 km-re fog eljárni dolgozni. A testvéreinkre nem számíthatunk és a nagymamákra sem :( Nem tudom, hogy milyen munkát fogok így találni. Nagyon ritka, ahol fél 8-tól 4-ig dolgoznak, a régi munkám meg fog szűnni.
2012. márc. 6. 19:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Én 8- 16:30 dolgozom. A férjem 10 órában 7-17-ig, rá nem számíthatok.

Reggel 7 előtt már bent vannak oviban, és mire odaérek már majdnem fél 6 van. :-(

Sajnos elsők között hagyom ott őket, és utolsóként hozom el. De bébiszitterre nem futja, és semmi segítségem nincs. Néha a pofákat is vágják, de le kell peregnie rólam, épp elég a saját lelkiismeretemmel megbirkózni!

2012. márc. 11. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!