Hogy bírod a tudatot, hogy a gyereked bölcsibe megy?
Egyszer el kell jönnie ennek a pillanatnak is, és persze most még pici, de ne aggódj, biztos jó lesz!
Az én lányomat meg nem veszik fel sehová a környéken, mert nincs hely a bölcsikben, úgyhogy nézd a pozitív oldalát: visszamehetsz dolgozni, kereshetsz pénzt, miközben a gyermeked társaságban lehet és biztos sokat fog tanulni ott!
az enyém még csak egy éves, de már most rettegek, nagyon anyás, és én sehova nem megyek nélküle, nincs is kire hagyni de nem is hagynám, nem szeretem ha nincs a közelembe, jövö szeptöl megy bölcsibe már 3 hoanposan be kellett iratni
Kaposvár
Én még a pocakban beírattam, de így sem vették fel. Szóval szerencsés, akinek mehet bölcsibe és vissza is veszik dolgozni.
Nem lesz baj, ez egy szülőnek általában jobban fáj, mint egy gyereknek. Ők általában jól tudnak alkalmazkodni (persze vannak kivételek), de ne aggódj, bízz abban, hogy jó lesz minden.
Az enyém is 2 évesen ment bölcsibe. Mennem kellett dolgozni, mert éhen haltunk volna a gyesből, ezt már tudtam mikor megszültem.
AZ enyém elég nehezen szokott be, mindig sirt mikor vittem, de megnyugtattak,h hamar abbahagyta. 2 hónapig szoktattam be a bölcsibe, folyamatosan.
Szerintem jobb, ha megy már 2 évesen bölcsibe, mert ha 3 évesen megy először közösségbe, talán rosszabb. Secperc alatt beszokott az oviba.
Mi ma voltunk beiratkozni (magánbölcsi), 22 hónapos, szeptember elején kezdi, 23 hónaposan. Nagyon jól érezte magát, azonnal játszott a gyerekekkel kint az udvaron, bent körbejárt mindent, elkezdte tologatni a kisautókat, pedig csak azért mentünk, hogy körülnézzünk. Délután visszamentünk, hogy leadjuk a kitöltött papírokat, és konkrétan sírt kisfiam, mert nem akart eljönni onnan. :)
Én nem aggódom. Kell neki a társaság, korán reggel már úgy kel fel, hogy felsorolja a kis barátait. Na és nekem is hiányzik már a munkahelyem. Furi lesz, az biztos, de nem vagyok emiatt kicsit sem depis. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!