Hogy bírod a tudatot, hogy a gyereked bölcsibe megy?
Figyelt kérdés
Szeptemberben kezd, még csak 21 hónapos lesz. Nekem meg vissza kell mennem dolgozni novembertől. Nem vagyok bölcsi ellenes, azt gondolom rengeteg dolgot fog tanulni és jól fogja érezni magát, de akkor is: éveken keresztül össze voltunk nőve, 24 órában, minden rezdülését ismerem, most meg napi 8-9 órán keresztül nem lesz velem. Úgy érzem, mintha elárultam volna, megszakad a szívem.2011. aug. 1. 10:03
11/13 A kérdező kommentje:
arról nem is beszélve, hogy tényleg a két kezem összetehetem, hogy egyáltalán van helye, nem kell várólistázni, körmöt rágni, izgulni.
2011. aug. 2. 13:22
12/13 anonim válasza:
Szia!
Tudom,hogy régen kérdeztél, de kíváncsi lennék, hogy miként alakult a bölcsi és a "lelked":-)
Én is ezt érzem, amit Te és szenvedek.
13/13 A kérdező kommentje:
Szia! Hat, nem sok minden valtozott:-) megvolt a szuloi a bolcsiben, nagyon kedvesek es szimpatikusak a gondozok es nagyon tetszik a gyerekekhez valo hozzaallasuk, ez egy picit vigasztal, de az elvallas fajdalman nem tud enyhiteni:-( ha lehet fokozni, most meg fokozottabban figyelek ra, kompenzalok ezerrel, de ettol meg rosszabb lesz majd az elvallas:-(
2011. aug. 20. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!