Mennyire szervezitek be iskolás gyerek napjait?
Harmadikos a fiam, minden nap 6 órája van a suliban. Délután angol vagy matek külön óra. Velünk nem szeret tanulni, de így minden gond nélkül jól tanul.
16:30kor végez a suliban.
Onnan megyünk foci vagy úszásra, három nap van mindkettő neki. Szombaton szintén ezek vannak.
Vasárnap meg tanulás a jövő hétre. Azt érzem, hogy teljesen lefárad, folyton aludna, kimerült. Az evéssel is gondok lettek, napi kétszer eszik, akkor sem akar mást csak nasit. De közben szereti is ezeket a sportokat. Nem akarja abbahagyni.
Hagyományos játékokkal nem játszik már, néha telefonon konzolon játszik. Olvasni szokott, képregényt vagy könyveket.
Barátokkal az edzéseken találkozik
"Barátokkal az edzéseken találkozik"
De akkor edzésen van, meg van szabva, hogy mit kell csinálnia. Ez nem lógós a haverokkal.
Hány angol és matek van egy héten? Mi a f* kell meg vasárnap is nyúzni, ha ennyi különórára jár?
Sajnálom a gyereket. Nem minden a jó jegy. Még csak harmadikos. Simán megtanultam annó otthon semmi különóra nelkül az anyagot. A harmadikos matek nem egy nagy dolog, hogy tanár kéne hozzá.
Nem mindegy, milyen az a sport. A sok mozgás jó, de milyen a jellege az edzéseknek? Inkább kipiheni ott a szellemi fáradtságot, vagy végig ott kell lenni agyban? Vagy két lazább sportot választanék, vagy az angolt meg a matekot hagynám el.
Viszont ha a gyerek akar ennyit, akkor engedném, hogy folytassa. Még ha úgy is látom, kissé túlvállalja magát.
Tudom, hogy nem leszek népszerű, de ha mindenképpen kell a matek, akkor megpróbálnám nyárra időzíteni. Az angolt szintén lejjebb venném és inkább angol táborba küldeném helyette.
Szerintem amúgy a sport is rengeteg. Heti 4-4 edzés két sportból, versenyeztetik is, vagy miért van ennyi?
Én kirándulni mennék vele sokat, meg moziba, múzeumba (a természettudományi múzeumba, csodák palotájába, állatkertbe), áthívnám a barátait vasárnaponként.
Ételintolerancia vizsgálatot csináltassatok, a tesómnál is csak ennyi jele volt, aztán 10 évvel később derült ki, hogy cöliákiás és csontritkulása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!