Hogyan kezeljem a hisztit?
Van egy 5 éves kisfiú akire havi rendszerességgel vigyázok.
Este 8tól alvás\csend idő van neki, játszhat, mesézhet de nem jöhet ki a szobából.
Magától alszik el amikor elfárad.
Kezdem unni, hogy fél-egy óra sírást rendez ami engem is és a tesojat is zavarja(nagy tesóval tanulunk)
Bármi ötlet, hogyan tudnék segíteni neki, hogy ezen a sírós hisztizős részen túl tudjon jutni és nyugodt maradjon?
Van hogy, egészen 8-11ig sírdogál, magyaráz. Kifutkosik hozzám a másik szobába és össze vissza beszél csak hogy kint lehessen.(ha kint van ha nincs a tesoja)
Ha rá szólok kezdődik előröl a sírás csapkodás nyöszörgés + direkt hergeli magát es olyan dolgokat mantrázik amitől csak meg jobban rákezd.
Sajnos a rendszer nem tudom én megreformálni mert “csak” a babysitter vagyok. De az alvás idő sehogy se működik az óvodai délutáni alvás miatt.
Ha olvasok neki akkor akár három órán keresztül is kommentálja.
Nagytesoval akkor állunk neki, miután meghallgattam a kicsit, hogy mi történt aznap vagy akármi ami eszébe jut. 8:30 körül.
húzz rá kört, körrel!
(dzsúdló fanok értik!!
Nem kellene erőltetni az oviban az alvást. Ott is lehetne csendes pihenő, aztán este nem éjfélig lenne fent a gyerek..
Egy 5 évesnek pedig nem lenne szabad már ilyen hisztiket lenyomnia, hacsak nincs valami probléma vele.
A másik tesóval meg komolyan késő este állsz neki tanulni?
Ezek a gyerekek ki vannak pihenve rendesen?
Sajnos az óvoda nem engedi.
De ha tesó bent van a szobába akkor is kifutkosik ki pedig bent játszhat elfoglalhatja magát egyedül és a tesojaval is. Még is megy a sírás dühöngés mindenen.
A nagygyereknek semmi baja, nyári szünet miatt úgy is akkor alszik amikor szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!