Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam 4éves lesz februárban,...

Kisfiam 4éves lesz februárban, sose történt meg velunk ilyen… hajnali 3:30tól fajlaltatja a lábat. Fel sem akar állni, sír ha meg is mondom neki próbálkozzunk😞 Mitől lehet ?

Figyelt kérdés

“Baleset” nem történt. Egy nagyon sokat mozgó gyerek egyébként soha nem tudtam volna róla ilyet elképzelni sem 😞😞 nagyon aggódók.

Csak az egyik lába fáj…

2022. jan. 1. 20:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%
Komolyan.. mennyi gyerekorvos van itt. Elképesztő... bezzeg aztán felénk még nincs orvos. 200 éves doktornők vannak, mert nem tudják átadni a praxist.
2022. jan. 1. 23:53
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha a gyerek nem tud labra allni? Miert nem hivod a mentot? Ugyelet?

Lehet komolyabb baja is

2022. jan. 2. 00:04
 13/20 anonim ***** válasza:
29%
Hát de már itt megszakértették a gyk professzor asszonyok, hogy csak begorcsolt. Sebaj, ugyis kettő lába van. -1 nem olyan para.
2022. jan. 2. 00:39
 14/20 anonim ***** válasza:
64%
11, most neked mit fáj, hogy valaki csilivili tízmilliós papír nélkül is felsorol pár ötletet, hogy mi baja lehet annak a szerencsétlen kölyöknek, ha már az anyja ilyen béna? lehet hogy meglepő számodra, de egy normális édesanya el tud látni kisebb sérüléseket és fájdalmakat szakképzett okosok nélkül is, csak ez az egy itt szerencsétlenkedik.
2022. jan. 2. 09:56
 15/20 anonim ***** válasza:
32%

14. Aki egy orvost és a tudását annyira nem tisztel, hogy a diplomáját egy csillivilli 10 milliós papírnak nevezi, az nekem ne tartson kioktatast. Nyilván mivel neked nincs ilyen csillivilli papirod, nem tudhatod, hogy milyen komoly probléma is állhat egy ilyen tünet mögött.

A saját gyerekeden jatszhatod a hős anyut, de szerintem másnak látatlanban nem kellene. De tudod mit.. hát játsszad magad.

2022. jan. 2. 14:29
 16/20 A kérdező kommentje:
Úr isten! Hogy én mennyire meg bántam hogy kiírtam ezt a kérdést! 😞 mennyi gonosz, megkeseredett életű nőt/asszonyt/anyát…
2022. jan. 2. 15:35
 17/20 anonim ***** válasza:
78%

Húúú mennyi gyerekorvos van itt. Akkor megnyugodhatok, nemcsak virológus professzorból van 9 millió. 😂

Hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem mégiscsak balesetezett. 4 évesen én se mondtam meg, hogy leestem a lépcsőn...

2022. jan. 2. 16:25
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat!! A probléma meg oldódott. Aki meg csak “le nézett” , mert otthon nem bírja ki adni és itt éli ki magát, inkább nem írom mit kívánok. 😙
2022. jan. 2. 20:00
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt a gond?
2022. jan. 2. 21:10
 20/20 anonim válasza:
0%
orvos! addig pihentesse! kitartást! remélem nincs nagy baj!
2022. jan. 9. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!