Hogy, es hol mutassam be a másfél éves lányomnak a barátom?
Pár hónapja menekültem el szüleimhez az apjától, aki minden téren bántalmazott, a végén már fizikailag is.
Nem akartam, de mégis sokkal előbb rám talált a szerelem mint gondoltam. És nem is akármilyen szerelem...
Viszont nem tudom hogy csináljam, mi lenne a jobb neki. Barátom mondta hogy menjünk majd át hozzá valamelyik hétvégére (kezdetnek, aztán lehet majd összeköltözést tervezni), de szerintem meg jobb lenne ha előbb itthon, a saját környezetében találkoznának, főleg hogy elég nyűgös tud lenni. Ráadasul az átéltek miatt van benne egy kis (nem is olyan kis) tartás a férfiakkal szemben, hiába alapból nagyon kedves, barátkozós. Barátom szereti a gyerekeket, neki is van és imádja őket, de akkor sem biztos hogy jó ötlet hogy a kislányom egyből egy idegen helyen lássa, amilyen síróska időnként, lehet rosszul viselné. Itthon viszont itt vannak szüleim, igy ha ő jönne ide több napra az elég kellemetlen lenne, nem 20 éves "gyerekek" vagyunk már, ő meg egyedül él.
Plusz ugye az apja hetente látogatja, mert akármilyen volt is a kapcsolatunk, a kapcsolattartást kötelező biztosítanom. Nem tudom mindezek hogyan érintenek egy ekkora gyereket, főleg egy lányt. Felfogja egyáltalán? Azt biztos érzi hogy van apa, akit anya nem szeret, és akkor jön ez a "bácsi" akit meg nagyon.
Korainak tartom. Előbb rendesen ismerd meg az új párodat, mert pár hónap nem elég, és láthatóan nyúltál már mellé párválasztásban.
Elhiszem, hogy nagy a szerelem, de most sokkal fontosabb, hogy óvatosan kezeld a dolgokat.
Az a baj hogy tudom hogy ez elég korainak tűnik, de sajnos a gyerek felügyeletét nehéz megoldanom, szüleim nem tudják sokszor vállalni, idősek már egy pelenkáshoz.
Ez a kapcsolat komolynak ígérkezik, ismerjük is egymást már elég rég óta. A távolság meg a munka miatt pár órás találkozasok nehezen kivitelezhetőek, ezért is ez a dilemma.
Nyilván a gyerek apjával is komolynak ígérkezett a kapcsolat, azért vallaltal vele gyereket anno, nem?
Pár hónapos kapcsolatot nem mutatunk be a gyereknek. Majd ha több, mint fél éves, esetleg. Akkor is csak pár óra először, játszótéren pl. Nem élvezni hozzá a gyerekeket, meg ne, együtt alvos találkozás szervezni az első időkben. Ha a szüleid nem vigyáznak a gyerekre, akkor szerezz be bébiszitter5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!