3 gyermekkel az élet ?
Sziasztok.
Röviden rólunk. Van egy gyönyörű és okos 7 éves kislányunk , és egy igazi Dennis a komisz 4,5 éves kisfiúnk. Én 30 éves vagyok.
Fontolóra vettük ,hogy mi lenne ha lenne egy harmadik gyerkőc.
Eddig teljesen ellene voltam. Egész biztos voltam a kisfiam születése után ,hogy nem lesz több. Eltelt 4,5 év és most ott tartunk ,hogy akár,talán .. jöhetne..
Viszont ettől most jobban félek mint mikor az első 2 kicsit vállaltuk/terveztük. Pedig akkor az anyagiak helyzetünk közel sem volt olyan jó ,mint most. A ház sem volt teljesen készen. Mégis bátrabb voltam 😅
Házasok sem voltunk mèg a férjemmel ( kicsit több mint 1 éve házasodtunk össze )
Tehát mindent egybevetve ,most minden adott lenne ,mégis bizonytalan vagyok.
Volt más is ,aki a harmadik babát 600x jobban átgondolta ?
Milyen az élet 3 kicsivel ?
Lehetséges ,hogy csak ettől félek.
Más olyan bátran vállalja a gyerekeket..Vannak ismerőseim akik épp ,hogy elváltak máris jön a baba másik kapcsolatba ,vagy épp tervezik . Aki nagyon rossz kapcsolatban volt ,most mégis terhes ugyanabba a párkapcsolatban.
Köszönöm a hozzászólásokat/ véleményeket.
Nekem nagyon nehéz volt 1 gyerekről 2 váltani. A terhesség tök jó volt. A szülés is. De nagyon nehezen tudtam az új helyzethez alkalmazkodni. Türelmetlen lettem , kisfiam éjjel nem aludt. Kislányom nappal nem 😓😅 Iszonyatosan keveset aludtam. Nem is értem ,hogy tud az ember életben maradni ilyen kevés alvással 😅
Mikor a kisfiam 2 hónapos lett ,férjem elment dolgozni. ( Dolgozott előtte is ,csak itthon ) így hirtelen egyedül maradtam 2 kicsivel. Ekkor jött a depresszió. Senki nem segített. Egyedül maradtam. El is hanyagoltam magam rendesen.
Mikor úgy 1 éves lett ,kezdtem magam lelkileg és testileg osszekaparni. Kialakult egy napirend. Kislányom kezdte az ovit. Több időm lett. Férjem később , mikor azt hiszem 2 éves lett a fiam ,hazajött.( Vállakozó lett) itthon van újra ☺️
Minden összeállt. Segitsègünk továbbra sem volt. Illetve kevés. Azt is a fejünkhöz vágták. Azóta van már babysitterünk. Minden rendben van. Harmónia ,kiegyensúlyozottak vagyunk.
Nem tudom mennyire borítaná ezt még egy harmadik gyerek...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!