2,5 éves kislányt elengednétek az apjával 1 hétre Horvátordzágba?
Megyünk haza a szüleimhez 2 hétre.....Anyukám nagyon beteg,így én csak velük szeretnék lenni.A párom menne a testv éreékhez is Horva´tországba 1 hétre.
A lányom még sosem volt tölem távol csak kb.5 órát.....Nem is tudom hogy bírnám nélküle....Biztosan az járna a fejembe,hogy mit csinál,sír e??Evett??Stb....
Ti mit tennétek???
A férjem testvéreit nem is ismeri,mert eddíg 2x találkozott velük.....
Szívem szerint nem engedném.
Az tény,hogy ragaszkodunk egymáshoz.
1-2 napot még kibírnék,de 1 hetet???Még sosem voltunk külön.Mikor öcsi született majd bele betegedtem.Minél hamarabb otthon akartam lenni.Mikor az apjával mentek haza én sírtam,a lányom meg szaladt.....
Ti bírnátok 1 hetet a kislányotok nélkül???
Olvasd el amit írtál!
Nem arról írsz, hogy mi lenne vele nélküled, hanem arról, hogy te felnőtt fejjel, ezt hogyan fogod túlélni. Inkább nézze a beteg nagymamáját, mikor szenved, minthogy elengeded nyaralni közben az apjával?
Ha az én lányaimból indulok ki, akkor elengedném.
Ahogy a kérdésedet és a hozzászólásaidat olvasom úgysem fogod elengedni.
Csak megerősítésért jöttél ide, hogy jól döntesz.
Nézzük a másik oldalról. Azt az érvet is érteném, hogy beteg az anyukád, és szeretnéd, ha az unokájával is játszhatna egy kicsit. De te nem ezzel érvelsz.
Hanem, hogy hogyan fogsz meglenni 1 hétig a lányod nélkül.
A férjednek is joga van, ahhoz, hogy megismerje a kislány az ő testvéreit is. Jővőre is ezzel fogsz érvelni, hogy ó, még nem is találkoztak!
Nem értem az itt válaszolókat.
Az apja az apja, az anyja az anyja, mind e kettő a szülője. Mitől több a másik. Én elenegedném a gyereket, és az apja is elengedné vele
A gyrek meg valőszínüleg jó fogja magát érezni egy hétig.
Nekem 2 gyerekem van, fiamat 5 éves korától elviszik az anyósmok nyaranta 2-3 hétre Horvátországba, fel sem merült, hogy ne engedjem el. Sőt örültem/örülök, hogy fiam többször nyaral. Ha kicsi nagyobb lesz (most 1,5), őt is viszik majd, jelenleg ő még szopik
J és én is voltam a fiammal, meg a hugommal Tunéziában, úgy hogy a párom nem tudott jönni, de egyértelmúű vol, hogy mi elemgyünk (nyereményút volt) és párom sem mondta hogy ne menjün
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!