Elengednétek így oviba?
Nem tudok dönteni, hogy el merjem-e engedni a kislányomat oviba, vagy legyen itthon még egy "biztonsági" hetet. Féltem az öccsét...
Pro: már másfél hónapja itthon van, nagyon vágyik már oviba (szeptembertől jár oviba, de igazából sokkal többet volt itthon, mert mindig elkapott valamit, most esett át orrmandula műtéten és fülszúráson),
az óvónők szerintem hisztérikának gondolnak, ha nem engedem el
Kontra: kisöccsének kezdődő tüdőgyulladása van, az ovis csoportban szintén tombol a vírusos tüdőgyulladás és hányás-hasmenés, 6-an vannak csak az egyébként 23 főből álló csoportban
?????????????
Ha megteheted, inkább maradjon még, bár 1 hét alatt egy tüdőgyulladásból nem fog meggyógyulni a kicsi, gondolom :(
Jobbulást kívánunk nektek!
Én nem vinném.
Engem még a doki sem rendelt vissza beteg lányaimmal, azt modnta, ha javulnak, ne menjek vissza, mert lehet elkapunk valami hányós-hasmenésest.
CSak akkor menjek, ha nem javul a köhögés-orrfolyás...
Sajnálom szegényt, elhsizem, hogy menne oviba, de lehet így jobb lesz mindegyikőtöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!