2,5 éves kislányt elengednétek az apjával 1 hétre
Horvátordzágba?
Figyelt kérdés
Megyünk haza a szüleimhez 2 hétre.....Anyukám nagyon beteg,így én csak velük szeretnék lenni.A párom menne a testv éreékhez is Horva´tországba 1 hétre.
A lányom még sosem volt tölem távol csak kb.5 órát.....Nem is tudom hogy bírnám nélküle....Biztosan az járna a fejembe,hogy mit csinál,sír e??Evett??Stb....
Ti mit tennétek???
A férjem testvéreit nem is ismeri,mert eddíg 2x találkozott velük.....
Ez az ,hogy én sem akarom,csak nem szeretnék ebböl vitát.De nagyon féltem is,meg imádom öt,és nagyon hiányozna.....
2010. szept. 6. 14:06
3/20 A kérdező kommentje:
Szerintem nem fogom engedni!!!
2010. szept. 6. 14:07
4/20 anonim válasza:
NEM
2010. szept. 6. 14:09
5/20 anonim válasza:
Egy kérdés: Együtt éltek az apjával? szóval nem vagytok elválva, Ha nem akkor simán elengedném. Bár az én lányom is nagyon anyás, de jól elvan azért az apjával is. Amikor a kistesó született és 4 napig kórházban voltam meglepően jól viselte. Szóval szerintem egy hetet is kibírna. Az más kérdés hogy én hogy bírnám. De engem mindig megnyugtatott a férjem pl SMs-ekkel: leírta, hogy mennyit evett, hogy aludt stb.
2010. szept. 6. 14:09
6/20 anonim válasza:
Mivel még nem volt tőled távol több ideig én nem engedném el!Gondolj bele ha elkezd sírni érted te meg jó messze vagy tőle ő meg a nagy idegenben!2 és fél éves az én kislányom is és egyszer megpróbáltuk most a nyáron hogy ott aludjon anyuméknál a másik lányommal együtt!Zokogott pedig imádja a mamát csak akkor kezdett kicsit megnyugodni amikor haza értünk és még itthon is jó sokáig hüppögött szegény!
2010. szept. 6. 14:11
7/20 anonim válasza:
Én igen, nem olyan kicsi már, ráadásul az apja mégiscsak az apja, a másik szülője, pont úgy, mint te. Ha tud vele bánni, akkor miért ne? Mivel anyukád beteg, és őt szeretnéd ápolni, mindenkinek jobb lenne, ha a kislány máshol lenne addig, hiszen érthető módon ha ott maradna veled, rá kevesebb idő jutna.
2010. szept. 6. 14:15
8/20 A kérdező kommentje:
Persze,hogy eggyütt élünk.csak még sosem volt tölem távol a lányom.Itt segítségünk nincsen,anyósomék 65kmre laknak tölünk.Ìgy velük is ritkán találkozik.A fe´rjem testvére´knél meg csak tavaj decemberben volt egyszer....
Attól félek én is,hogy mi lenne ha sírna,alva´s,stb...Biztosan jól érezné magát de akkor is féltem....Apjával kettesben is ritkán vannak.2 napig voltak együtt mikor az öcsi született.
2010. szept. 6. 14:16
9/20 A kérdező kommentje:
Anyumat nem kell ápolni.Ellátja magát,de beteg.Kemot kap,sajnos májrákja van,és nagyon beteg már.Ezért velük akarok lenni a 2 hét alatt.
2010. szept. 6. 14:18
10/20 anonim válasza:
Szerintem nem a gyereken van a hangsúly, hanem a rajtad. Te ragaszkodsz hozzá, ezért a dilemmád. Azt döntsd el, TE kibírod-e nélküle. De ebben nem tudunk segíteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!