Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szülők szerintetek egy 10...

Szülők szerintetek egy 10 éves kislány kaphat már tabletet ?

Figyelt kérdés
Mikor voltam fodrásznál múlthéten pénteken az otthonában fogadja a vendégeket akkor láttam a kislányának már ilyen fiatalon van tabletje mit gondoltok erről a témáról

2021. dec. 6. 17:48
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

21!

Akad korábban is. Az átlag harmadikos gyereknek van Facebookja- többnyire a szülő tudta nélkül. Regisztrál a könyvtári számítógépen, vagy a barátja gépén, náluk, vagy a másik barát okostelojan. Őket nem igazán lehet megvedeni. Azt igen, akivel leul a szülő, együtt regisztrálnak, atbeszwlik a szabályokat és a veszelyeket

2021. dec. 6. 19:08
 22/30 anonim ***** válasza:
16%
Hat en nem vennek a gyerekemnek sztem ha lenne.. igyis full kocka vilag van. En orulok h nem voltak ilyen szarsagok es lent logtunk a jatszon egesz nap.
2021. dec. 6. 19:11
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 9 vagy 10 évesen lett először tabletem, azelőtt csak anya telefonján játszhattam néha-néha meg nézhettem mesét a tv-ben. Amikor megkaptam, eszembe se jutott Facebookra és hasonlókra regisztrálni. Csak játszottam rajta és még a tanuláshoz is jó volt (akkor még nem volt online, de pl. szótárazni jó volt). Anya engedélyével töltöttem csak le játékokat, pedig megtehettem volna, hogy nem kérek engedélyt. Kezdem úgy érezni, hogy fura gyerek voltam. :D A lényeg, hogy semmi bajom nem lett tőle. Szerintem megfelelő feltételek mellett normális dolog.
2021. dec. 6. 20:02
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

“Hat en nem vennek a gyerekemnek sztem ha lenne.. igyis full kocka vilag van. En orulok h nem voltak ilyen szarsagok es lent logtunk a jatszon egesz nap.”

Nem feltétlenül lesz jó ha úgy akarod nevelni a gyereked ahogy te nőttél fel, mert teljesen más a világ és világnézet. Nem lesz neki jobb ha nem tudja kezelni a modern kütyüket.

2021. dec. 6. 20:33
 25/30 anonim ***** válasza:
77%
Meg amúgy vannak tök jó pofa letölthető játékok amivel a család együtt is tud játszani (pl szókirakó, memóriajáték, uno)
2021. dec. 6. 21:05
 26/30 anonim ***** válasza:
57%
Hat igazabol ugyse szeretnek gyereket erre a vilagra szval mind1 is.
2021. dec. 6. 21:39
 27/30 anonim ***** válasza:
30%
Belefér 10 évesen kényelmesen.
2021. dec. 6. 23:38
 28/30 anonim ***** válasza:
82%

#25 Offline módon sokkal jobbak ezek. Ehhez nem kell tablet... Jelentősen olcsóbb is hétköznapi módon megvenni.

Ezeket nem tableten kéne játszani, szerintem...

2021. dec. 6. 23:42
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

28-as:

Nem a 25-ös vagyok, de azért hozzászólnék. Én például imádok társasjátékozni, de egy játék simán 10-15 ezer forint. Oké, hogy sokáig játszotok vele, de kell legalább 2-3-4 ahhoz, hogy változatos legyen és ne unjuk rá egyre.

Ellenben az online társasjátékok piaca egyre népszerűbb és ott is az előfizetések olyan árba vannak mint mondjuk az appos játékok (havi 1-2 ezer forint).

Én tényleg imádok offline játszani, és tényleg nem akarnék ez ellen szólni, de rengetegszer látom a környezetembe, hogy sokan inkább a monitoros, szebb és mozgóbb grafikájú játékokat részesítik előnybe, még akkor is, ha ugyanazok a mechanizmusok és opciók.

2021. dec. 7. 07:13
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

A mi iskolánk elsőben ad a gyerekeknek, ezt használta az enyém az online oktatásnál.

Vannak letöltve játékok, de szinte csak akkor van elővéve, ha hosszabb útra megyünk, így nem unja szét magát

2021. dec. 7. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!