Szülők szerintetek egy 10 éves kislány kaphat már tabletet ?
21!
Akad korábban is. Az átlag harmadikos gyereknek van Facebookja- többnyire a szülő tudta nélkül. Regisztrál a könyvtári számítógépen, vagy a barátja gépén, náluk, vagy a másik barát okostelojan. Őket nem igazán lehet megvedeni. Azt igen, akivel leul a szülő, együtt regisztrálnak, atbeszwlik a szabályokat és a veszelyeket
“Hat en nem vennek a gyerekemnek sztem ha lenne.. igyis full kocka vilag van. En orulok h nem voltak ilyen szarsagok es lent logtunk a jatszon egesz nap.”
Nem feltétlenül lesz jó ha úgy akarod nevelni a gyereked ahogy te nőttél fel, mert teljesen más a világ és világnézet. Nem lesz neki jobb ha nem tudja kezelni a modern kütyüket.
#25 Offline módon sokkal jobbak ezek. Ehhez nem kell tablet... Jelentősen olcsóbb is hétköznapi módon megvenni.
Ezeket nem tableten kéne játszani, szerintem...
28-as:
Nem a 25-ös vagyok, de azért hozzászólnék. Én például imádok társasjátékozni, de egy játék simán 10-15 ezer forint. Oké, hogy sokáig játszotok vele, de kell legalább 2-3-4 ahhoz, hogy változatos legyen és ne unjuk rá egyre.
Ellenben az online társasjátékok piaca egyre népszerűbb és ott is az előfizetések olyan árba vannak mint mondjuk az appos játékok (havi 1-2 ezer forint).
Én tényleg imádok offline játszani, és tényleg nem akarnék ez ellen szólni, de rengetegszer látom a környezetembe, hogy sokan inkább a monitoros, szebb és mozgóbb grafikájú játékokat részesítik előnybe, még akkor is, ha ugyanazok a mechanizmusok és opciók.
A mi iskolánk elsőben ad a gyerekeknek, ezt használta az enyém az online oktatásnál.
Vannak letöltve játékok, de szinte csak akkor van elővéve, ha hosszabb útra megyünk, így nem unja szét magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!