Ugye vége lesz ennek?
15 éves lányom nagyon megváltozott… furcsa ruhákban kezdett mászkálni, aztán levágatta a gyönyörű természetes színű majdnem derékig érő haját először vállig, és befestette vörösre. aztán pár hete képzeljétek levágatta 2 centisre, és befestette rózsaszínre. Némelyik férfinak hosszabb haja van. Egyszerűen nem akartam elhinni mikor hazajött. Nagyon furcsán néz ki. Persze nem akartam megsérteni de meg vagyok botránkozva. Elkezdett fekete ruhákat vásárolni és kihívóan öltözködik meg lekódolta a telefonját. Nem oszt meg velünk semmit, keveset beszél hozzánk és a lehető legkevesebb ideig tartózkodik otthon. Nem is tudom mit kellene tenni.
Egyik nap olyan ruhában jött haza hogy az út szélén különb ruhákban állnak, kiborultam veszekedtünk akkor megéreztem hogy tömény alkohol szaga van.. el vagyok keseredve.
Meddig fog tartani ez az állapot? Ez normális egyáltalán?
Szerintem üljetek le és beszéljétek meg higgadtan, normálisan. A stílusáról ő dönt, ha ez tetszik neki, akkor nyugodtan nézzen ki így. A nagyobb gond az öltözettel és az alkohollal van. Mindenkivel megesik legalább egyszer, hogy többet iszik a kelleténél. Nem kell nagyon leszidni érte, de azért nem is lehet elbagatelizálni.
Amúgy meg ilyen a kamaszkor. Minél inkább nem tetszik neked valami, annál inkább azt fogja csinálni. Valószínűleg kinövi idővel.
Az hogy lekódolta a telefonját hogy jön ide?
Egyébként meg rohadtul nem kéne más telóját piszkálni, gondolom ezért is kódolta le.A haja meg az övé, neki kell hogy tetszen, ugyanúgy ahogy a ruha is ízlés dolga.
Szóval mi a probléma?
Rossz tarsasagba keveredett. Uljetek le beszelgetni, ha nem hallgat a szep szora es nem hajlando megbeszelni, akkor mas vilag jon.
Nalam tuti telo es zsebpenz nelkul maradna!
Ilyen egy kamasz. :) Normális? Nincs olyan, hogy normális. Mindenki lázad valamiképp. Jó, nem mindegyik pontosan ezeket teszi, de a telefon kódolása például tipikus. Sokat kell vele beszélgetni, nem is sokat RENGETEGET. Meghallgatni, megérteni, segíteni, utat mutatni neki. A folyamatos vitákkal tovább generálódik a feszültség, nem segít.
A szocializáció 23-24 éves korban fejeződik nagyjából be. De azért nem biztos, hogy addig fog ez tartani.
Ohh én 15 évesen a derekamig érő szőke hajam levágadtam a vállamig és befestettem feketére 😂 Anyám azt se tudta, hogy most jól lát-e...
Jelzem: 22 vagyok már, orvosi egyetemre járok, jegyben élek és nincs semmi bajom
Kamasz, lázad. Arra figyelj, hogy azért ne kezdjen el semmi illegálisat csinálni vagy ne csináljon olyat, ami visszafordíthatatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!