Ugye vége lesz ennek?
15 éves lányom nagyon megváltozott… furcsa ruhákban kezdett mászkálni, aztán levágatta a gyönyörű természetes színű majdnem derékig érő haját először vállig, és befestette vörösre. aztán pár hete képzeljétek levágatta 2 centisre, és befestette rózsaszínre. Némelyik férfinak hosszabb haja van. Egyszerűen nem akartam elhinni mikor hazajött. Nagyon furcsán néz ki. Persze nem akartam megsérteni de meg vagyok botránkozva. Elkezdett fekete ruhákat vásárolni és kihívóan öltözködik meg lekódolta a telefonját. Nem oszt meg velünk semmit, keveset beszél hozzánk és a lehető legkevesebb ideig tartózkodik otthon. Nem is tudom mit kellene tenni.
Egyik nap olyan ruhában jött haza hogy az út szélén különb ruhákban állnak, kiborultam veszekedtünk akkor megéreztem hogy tömény alkohol szaga van.. el vagyok keseredve.
Meddig fog tartani ez az állapot? Ez normális egyáltalán?
Kérdező, nem akarom elhinni, hogy te nem voltál kamasz. Ha nem voltál, elárulom, a kamaszkor olyan, mint a részegség; mindenki emlékszik rá, hogy milyen hülyeségeket csináltál, csak te nem.
Most a lányodon a sor. Ez a dolga, hagyd, hogy tegye, amire az életkora predesztinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!