Ugye vége lesz ennek?

Figyelt kérdés

15 éves lányom nagyon megváltozott… furcsa ruhákban kezdett mászkálni, aztán levágatta a gyönyörű természetes színű majdnem derékig érő haját először vállig, és befestette vörösre. aztán pár hete képzeljétek levágatta 2 centisre, és befestette rózsaszínre. Némelyik férfinak hosszabb haja van. Egyszerűen nem akartam elhinni mikor hazajött. Nagyon furcsán néz ki. Persze nem akartam megsérteni de meg vagyok botránkozva. Elkezdett fekete ruhákat vásárolni és kihívóan öltözködik meg lekódolta a telefonját. Nem oszt meg velünk semmit, keveset beszél hozzánk és a lehető legkevesebb ideig tartózkodik otthon. Nem is tudom mit kellene tenni.

Egyik nap olyan ruhában jött haza hogy az út szélén különb ruhákban állnak, kiborultam veszekedtünk akkor megéreztem hogy tömény alkohol szaga van.. el vagyok keseredve.

Meddig fog tartani ez az állapot? Ez normális egyáltalán?

2021. aug. 22. 10:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem meg jogos a félelem, majd amikor bedrogozzák vagy megerőszakolják akkor mondjátok, hogy kamasz, hadd élje meg ezt az időszakot. Igenis a külseje jelzés egy rétegnek és az sajnos nem az értelmiségi. Meg ha 15 évesen ezt csínját mi lesz később? Én elvinném pszichológushoz hátha hallgat rá. Biztos úgy érzi ti nem értitek meg.
2021. aug. 22. 11:20
 12/22 anonim ***** válasza:
91%
Tipikus kamasz, a lázadó korszakban van
2021. aug. 22. 11:22
 13/22 anonim ***** válasza:
90%

Nekem nem engedték meg azt sem, hogy vörös árnyalatot fessek a hajamba, míg 18 éves nem lettem (persze addigra már nem akartam.)

Valami itt a nevelésben csúszott el. Valószínűleg túl szigorúan fogátok, nem bíztatok benne, most meg rossz társaságba keveredett és úgy van vele, hogy úgyse bíztok benne, akkor minek viselkedjen... Az én mobilomon meg mindig volt kód, nem is értem, hogy azt miért nézegeted...

2021. aug. 22. 11:23
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
azért az már a másik véglet. egy árnyalatot festeni a hajban már lassan bevett szokás 12 év felett manapság-
2021. aug. 22. 11:24
 15/22 anonim ***** válasza:
9%
Apja van e?
2021. aug. 22. 12:12
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Kamasz. Teljesen normális, és még változni fog a stílusa.
2021. aug. 22. 12:23
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagy cucc, 14 évesen én is levágattam a hajam, feketében jártam, stb, mégsem züllöttem el vagy ilyesmi.
2021. aug. 22. 12:33
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Na ja az reális, hogy 15 évesen egyedül elszambázik fodrászhoz, aztán zutty.
2021. aug. 22. 12:46
 19/22 anonim ***** válasza:
9%
Nem normális,viselkedés és rossz társaságba keveredett és tudja ha megtudjátok hogy mit csinál akkor fejmosást kapna .
2021. aug. 22. 13:59
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

"telefonját is lekódolta"

Magyarul eddig nézegetted a telóját? Persze hogy nem bizik benned es ezert nem is akar veled beszelni..

2021. aug. 22. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!