Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szülők szerintetek egy 10...

Szülők szerintetek egy 10 éves kislány kaphat már tabletet ?

Figyelt kérdés
Mikor voltam fodrásznál múlthéten pénteken az otthonában fogadja a vendégeket akkor láttam a kislányának már ilyen fiatalon van tabletje mit gondoltok erről a témáról

2021. dec. 6. 17:48
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
91%
Amennyiben gyerekbaráttá van téve, úgy igen.
2021. dec. 6. 18:17
 12/30 A kérdező kommentje:
Értem
 13/30 anonim ***** válasza:
8%

4-es:

A tiktokon se csak szar van.

14/30 anonim ***** válasza:
93%
Mivel a 8 évesen,elsőben digitális oktatásban tanult,azóta pedig 4*volt karanténban,én pedig a saját gépén dolgozom,nem igazán volt választásunk.egyebkent az osztálytársai al is ott tartja a kapcsolatot,vannak játékok rajta és videozhat is.nyilvan nem 24 órában lóg rajta,de volt olyan hónap hogy a tanarnoi egymás után covidosak voltak,20 napig nem mozdulhattak ki.
2021. dec. 6. 18:19
 15/30 A kérdező kommentje:
Na az nem jó
2021. dec. 6. 18:28
 16/30 anonim ***** válasza:
90%

Külföldön élek, itt a negyedik évfolyam, ami Magyarorszagon első osztály tableten tanul.

Nem az eszközzel van a baj, hanem azzal, ha nincsenek határok kijelölve.

2021. dec. 6. 18:34
 17/30 anonim ***** válasza:
16%

Háát. Az szokott lenni a mese hogy majd kontrollálják és figyelik. Az van a sajáttal hogy ezt nem lehet, meg 10 évesen szülői felügyelet nélkül egyedül hagyják a virtuális térben.

Aztán majd beregisztrál fb re mert valami játékhoz kell, vagy valami csetre. Kap egy üzit. Szia mi a neved. Szüleidnek ne szólj... Kifecseg mindent egy vadidegennek. Esetleg olyasmit lát a neten amit neki biztosan nem kéne.

Szerintem nem elzárni kell hanem a család tabletjét használhassa kontrolláltan. Melós ezeket megcsinálni de a gyerek érdeke.

Limitált időkeret, limitált lehetőségek.

Nem lesz elkésve a digitális nomád életmódról ha nem pelusban tanulja meg a telefont nyomogatni.

2021. dec. 6. 18:34
 18/30 A kérdező kommentje:
Ez igaz
2021. dec. 6. 18:35
 19/30 anonim ***** válasza:
86%

18!

Csak szólok, az iskolában meg a könyvtárban már ebben a korban a többség beregisztrált a facebookra, csak anyu meg apu nem tud róla.

2021. dec. 6. 18:36
 20/30 anonim ***** válasza:
51%

#20 10 évesen? És hogyan gondolod megvédeni főleg a lányokat?

Mert ugye be kell hazudnia hogy már 18 éves. Tehát az nem megy hogy csak a neki való tartalmak tűnnek fel. És itt nem a hüvely gomba krém lesz a leggázosabb... Nem azért mert hülyék lennének, csak a lelkük még sérülékeny.

Pláne ha a hátam mögött egy felnőtt venné rá hogy bárhova regisztráljon ami nem védett iskolai dolog, azt hiszem elbeszélgetnék vele, de nem túl kedélyesen. Ha van egy tablet az iskolában, (Számítógép? Fűtésre nincs pénzük) és használják az oktatáshoz, az szerintem rendben van, mert nem full fészbúk meg jótúb nyilván az első amit elsősöknek mutogatnak.

Persze aztán oda lehet nyomni a kezébe aki szerint hülye vagyok. Csak aztán jön hogy nem tud kommunikálni, meg figyelem zavaros, meg nem tud viselkedni aztán jön hogy miért... Járjon agyturkászhoz. Utólag már késő bánat lesz sajnos. Ez egy nagyon nehéz téma szerintem.Borzalmasan nehéz ezt odafigyelve de nem túl korlátozva és nem is alul korlátozva engedni.

Mindegy hogy telefon, tablet vagy számítógép ebből a szempontból.

2021. dec. 6. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!