Mivel játszik el egyedül?
Figyelt kérdés
Milyen játékkal képes önállóan, egyedül játszani egy 4-5 éves gyerek? Lányom egyke és semmivel nincs el magában.2021. nov. 25. 20:45
2/8 anonim válasza:
Az enyém szeret barbiezni, playmobillal játszani, rengeteget rajzol, kreatívkodik és kedveli a logikai társasokat.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom mivel játszik az oviban, mert nem vagyok ott, szerintem leginkább az óvónők szórakoztatják őket játékokkal, nem tárgyakkal játszik.
2021. nov. 25. 21:05
4/8 anonim válasza:
Mi lenne, ha megkérdeznéd? És akkor kapnàl ötletet, hogy mi az, ami lefoglalhatja. Az óvónők egészen biztosan nem szórakoztatják őket folyamatosan egész nap, már csak azért sem, mert nyilván megtanulták, hogy az elmélyült, önálló játék nagyon fontos.
5/8 A kérdező kommentje:
4 ha nem tudsz értelmeset válaszolni felesleges itt pötyögni.
2021. nov. 25. 21:17
6/8 anonim válasza:
elnézést, hogy adtam egy ötletet, hogy honnan tudhatnád meg, hogy mivel játszik el :D emberektől, akik effektíve LÁTJÁK a lányodat napközben, vadidegenek helyett... tényleg az én k* anyám :D
(1, 4)
7/8 A kérdező kommentje:
6-os a kérdés az volt mivel játszik el egy 4-5 éves gyerek, mivel ide szülők járnak nyilván arra vagyok kíváncsi, hogy az ő gyerekük, vagy a tiéd (már ha van) mivel játszik, nem pedig az okoskodásodra.
2021. nov. 25. 21:37
8/8 anonim válasza:
Az én lányom szintén egyke.Míg nem járt oviba sokkal jobban elvolt magában.Most, hogy már jár határozottan többet igényli a közös játékot.Ennek ellenére nálunk az vált be a legjobban, hogy előbb játszunk valamit vele, kártyázunk,társasozunk,olvasok neki valamit, színezünk közösen és utána meg van beszélve, hogy ezt vagy azt most meg kell csinálnom addig találja fel magát.Olyankor hajlandó a konyhájában matatni,játékból mosogatni, gyurmázni, színezni, autózni vagy ami épp eszébe jut.Tudom másmilyenek a gyerekek, de hátha te is rá tudod így venni egy kis önálló játékra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!