Mi két éves gyermeked legkedvencebb játéka, amit sose un meg? Miket szeret még?
Frissíteni szeretném lányom játéktárát, mert már kb csak a babákkal, kanalakkal, cumisüveggel játszik, meg a fa építőkockával (kb napi 3x10 percet...). Februárban lesz 2 éves.
Szívesen fogadok ötleteket!
1. Igen ezt kifelejtettem, folyton filcekkel és ceruzákkal játszik. Sajnos már a bútorokat is szinezi, de szerencsére lejön róla :D segít is lemosni. Van hogy csak megfog párat a kezében és sétálgat vele.
2. A gyurmával, homokkal nem csinál nagy koszt? Még nem mertem neki ilyeneket venni.
Gyurma a kedvenc nálunk is, van hozzá neki süti szett, kinyomók, tepsi...
Ezutan jön a rajzolás, benti csúszda, puzzle, Duplo.
Ő augusztusban lett 2. KB 1-2 hónapja érdekli már a puzzle is.
Köszönöm a válaszokat!
Nekünk sztem még korai lenne a gyurma, lehet, hogy meg is enné... Majd ha elmúlt 2, megpróbálom :) Rendeltem duplot neki, mert a barátnőjénél nagyon szereti, remélem nem megy kárba, és tényleg sokat fog vele játszani.
A puzzle nálunk is nagyon megy, azzal nagyon elvan, karácsonyra is vettem neki :)
A filcet ma elvettem, mert kiszinezte a nyelvét.
Illetve tegnap este csináltam neki egy nagy kartondobozból egy tűzhelyet (csak rárajzoltam a dolgokat), sütőnek ajtót vágtam, kicsit játszott azzal is :)
Sokat kell neki olvasni, és imádja a képeket nézegetni, mondogatni hogy mi micsoda.
Végülis így belegondolva egész sok mindennel elvan, csak sajnos hamar megun mindent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!