Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan egyedülálló...

Van itt olyan egyedülálló anya, aki óvodás korú gyermekeiről különválás után pár évvel lemondott?

Figyelt kérdés
Röviden, nem így terveztem az életem, családban szerettem volna a gyermekeimet felnevelni. 2 éves koruktól, 3 éve vagyok velük egyedül. Segítségem egy babysitteren kívül nincs. Anyagilag épphogy kijövünk, az apa keresete 7 számjegy közeli. Gondolkodom, hogy lemondok a gyermekeimről, mielőtt teljesen tönkreteszem őket a leterheltségem, türelmetlenségem, örömtelenségem, depresszióm miatt. A gyerekeken már elég komolyan látszódnak a sérülések. Vívódom... Kérem csak az írjon, aki ítéletmentesen, saját, vagy közeli hozzátartozó tapasztalatainak megosztásával segíteni tud.

2021. nov. 23. 17:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

20as honnan vetted hogy abortuszra mennék? Elég nagy bajok vannak a szövegértelmezési képességeiddel. Ha nem akarok gyereket normálisan védekezem. Ha meg megszületik akkor nem dobom el hogy nekem könnyebb legyen.

Számomra egyik sem elfogadható, egyik sem anya.

2021. dec. 30. 06:38
 22/24 anonim ***** válasza:

21!

Ha elolvastad volna a kérdést, akkor megertetted volna, hogy nem a saját életét akarja megkönnyíteni....

2021. dec. 30. 06:48
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
22es dehogynem. Egy igazi anya haláláig küzd a gyerekiért és nem dobja el őket. Érdekes, egyedülálló nők ezrei nevelik a gyerekeiket és nem szabadulnak meg tőlük. Furcsa igaz?
2021. dec. 30. 07:47
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

23!

Egyedülálló anya voltam évekig, úgyhogy épp rossz partnert választottál a kotozkodeshez. Leirta, hogy "A gyerekeken már elég komolyan látszódnak a sérülések."

Egy igazi anya pedig nem haláláig küzd a gyerekeiért, hanem haláláig a javukat akarja. A gyereknek az a legjobb, ha biztonságban, érzelmileg stabil, gondoskodó és biztonsagos környezetben nő fel. Ez nem mindig az anya.

2021. dec. 30. 07:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!