Van itt olyan egyedülálló anya, aki óvodás korú gyermekeiről különválás után pár évvel lemondott?
De miért akarsz kizárólagos felügyeletet az apának? Az maradhat közös attól még, hogy nála laknak. Nem is szoktak már kizárólagost megitelni, ha mindkét szülő normális és elérhető.
Egyébként nektek lehet, hogy tényleg az osztott elhelyezés lenne a megoldás (ha nem laktok messze egymástól), én első körben tuti ezen gondolkodnék el. Sőt, ha mi elválnánk a férjemmel, én kimondottan így szeretném, hiszen rá is szükségük van a mindennapokban ugyanúgy.
3 éve vagy velük egyedül és csak másfél éve valtatok el? Kicsit ellentmondasos.
Nem igazán értem, mi a kérdésed. A szülő harcol azért, hogy a gyerek hozzá kerüljön hacsak nem xarik rá a másik szülő. Tehát vagy te harcoltal a gyerekekért, vagy apuka xart rájuk. Első esetben igen aljas dolog lepasszolni őket, második esetben meg nem tudod lepasszolni őket.
Arról nem is beszélve, hogy akármilyen is az életük veled, te vagy nekik a biztos pont, ha eldobod őket, az életben nem fognak senkiben megbízni. Pont ezzel tenned tönkre őket.
Anyagilag nyilván megterhelő, de megpróbálhatnal az apjukkal beszélni, hogy ok,maradjon kevés a tartadij, de mi lenne, ha venne nekik ruhákat, cipőt, stb, ami épp kell.
Nem, itt nincsennek így mi nem szabadulnánk meg a gyerekünktől hogy nekünk könnyebb legyen, mi ANYÁK vagyunk.
Ha az én anyám ilyen lenne felőlem 2 hetente kuncsoroghatna a láthatásért onnantól kezdve takarodhatna az életemből.
Tudod kérdező, mindenki annyi gyereket vállaljon amennyit egyedül is el tud látni.
Utolsó te csak ne szólj bele , tehát te inkább megölted volna az anya méhben? Hát akkor a kérdező árnyékában se léphetsz!
Ö legalább megtartotta és nem ölte meg a magzatát!
Kérdező:
Nyugodtan add apának ha szereti a gyerekeit.
Vagy ha az apa nem akar adni a gyerekeire akkor:
Kérj a szüleitől akár segítséget vagyis abban hogy ruhákat cipőt játékot vegyenek nekik.
Nyugodj le, minden ki alakul
Hol laksz?
Hátha tudok segíteni!.én Hajdú Bihar megyében
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!